Теменужка Петков определи като шега изтеклите имена за проектокабинета на ПП-ДБ

  • 28 април 2023 08:08

  • 1203
  • 4
Теменужка Петков определи като шега изтеклите имена за проектокабинета на ПП-ДБ
© Кадър - Нова телевизия

Изтеклите имена на акд. Денков и вуицепремиер Кирил Петков и Асен Василев ми звучат като шега. Това заявир Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по, депутат от ГЕРБ-СДС в ефира на Нова телевизия. 

Моят прочит на нещата е, че няма как и г-н Атанасов да оглави Министерство на вътрешните работи. 

Правителство без участието на първата политическа сила ГЕРБ-СДС няма как да бъде стабилно. Нашият председател вчера беше мн ясен - трябва да се съберат най-добрите експерти от двете страни, за да се справят със ситуацията, каза още тя и добави, че те очакват да имат конструктивен диалог. 

Тя бе категорична, че са поставили ясните условия ПП-ДБ да предложат ясна програма и състав на кабинет, за да могат да го коментират от ГЕРБ. Нашият лидер  е дал напътствия да сме максимално диалогични и консенсусни. 

Вижте някои от спряганите имена в проектокабинета на ПП-ДБ

Бюджетът на Служебния кабинет е верен, той отразява лошото състояние на финансите на държавата, каза Петкова. 

Не се отказваме от еврозоната, тя е наш основен приоритет и ще работим в посоката да се вкара бюджетът в една нормална рамка, за да влезем в нея, обясни тя. 

 

Последвайте канала на

Калина Христова
1203 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Няма как да си евpoатлантик и да не бъдеш педepacт

2023.04.28 | 10:25

3
НАПИШETE В ГУГЪЛ "ДОКЛАД НА ИНСПЕКTOPAТА НА ДЪРЖABHИЯ ДЕПAPTAМЕНТ НА САЩ". ИМА ПДФ ФАЙЛ. СПОРЕД ОТЧЕТА НА АМЕРИКАНСКОТО ФИНАНСОВО МИНИСТЕРСТВО НАД ЕДИН МИЛИАРД ДОЛAPA СА ДАДЕНИ ЗА АНТИРУСКА ПPOПАГАHДА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ПЕТ ГОДИНИ. 47,7 МИЛИОНА ДОЛAPA СА НАЛЕТИ В БЪЛГАРИЯ. КОЙ ГИ Е B3ЕЛ?
Новини бг

2023.04.28 | 10:27

4
Еми -духача , сере тук по цял ден със заплата от тези пари!
Тази глупава жена

2023.04.28 | 10:07

2
която обясняваше на хората да си затварят устите, за да не излезе наяве корупцията, некъдърността, кражбите, безхаберието. Сякаш хората не виждат и вън и вътре за какво става въпрос.

2023.04.28 | 09:16

1
Я ПА ТАЯ? КАТО НЕ ПОДКРЕПЯТ,НЕ Е ТЯХНА РАБОТА ВЕЧЕ!

Добави коментар

Водещи новини