Радев открива форум, посветен на подкрепата за масовия спорт у нас

  • 27 април 2023 07:15

  • 212
  • 2
Радев открива форум, посветен на подкрепата за масовия спорт у нас
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Президентът Румен Радев ще участва в откриването на информационен ден „Държавата в подкрепа на спорта – нови възможности“.

Форумът, който се организира от министерствата на иновациите и растежа и на младежта и спорта, ще се проведе в София Тех Парк, зала „Джон Атанасов“ от 14:00 ч. Държавният глава ще отправи приветствие към участниците.
 
Събитието има за цел да насърчи масовия спорт в България, както и да информира за възможностите за ефективното използване на европейските средства и за финансовата подкрепа в тази сфера.

Румен Радев: Зеленият преход не трябва да води до неравенства и влошаване на жизнения стандарт
 
Участие във форума ще вземат министрите на иновациите и растежа Александър ПулевАлександър ПулевАлександър Пулев е роден на 5 февруари 1981 г. в Пловдив. Той е магистър по финанси на Оксфордския, на младежта и спорта Весела ЛечеваВесела ЛечеваВесела Лечева е родена на 20 май 1964 г. във Велико Търново. Завършва Националната спортна академия, на електронното управление Георги Тодоров, на образованието и науката Сашо Пенов и на регионалното развитие и благоустройство Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по.

Ще участват и представители на спортни организации, местната власт, компании и управляващи органи на програми за финансиране от ЕС.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
212 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
гошо

2023.04.27 | 08:07

2
Миризливият зелен чорап,виновника за мазалото.

2023.04.27 | 08:02

1
Тоя цървул стана като тато - физкулт-УРА.

Добави коментар

Водещи новини