Даниел Митов: Разговорите днес са стъпка в правилната посока

  • 25 април 2023 18:50

  • 581
  • 3
Даниел Митов: Разговорите днес са стъпка в правилната посока
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

Днес имаше добър тон. И двете групи (ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ПП-ДБ, бел. ред.) влязоха с достатъчно ясното съзнание, че пред нас стоят сериозни решения. Радостно за мен е, че цари смислен диалог. Трябва много внимателно да си мерим думите и да сме наясно, че без смислен диалог разумни решения не могат да бъдат постигнати. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“, в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Ако се води някакъв разговор за общи действия за законодателна програма и той се получи, следващата стъпка е да се премине към управленската програма. Когато следим методиката на коалицията ПП-ДБ, имаме нетрадиционни залитания и подходи, които изискват и малко по-нетрадиционен подход от наша страна“, каза той в отговор на въпрос за подкрепа на втория мандат.

Митов отчете, че ПП се учат още, затова от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в проявяват разбиране.

Бойко Борисов: Чакаме състав на кабинет от ПП-ДБ, ако не получим - ще предложим правителство на малцинството

„Ако разговорът, който започне днес бъде завършен, няма значение кой ще управлява“, подчерта бившият външен министър.

Той отрече ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да са зачеркнали първия мандат. „Докато не изчерпаме възможностите си за разговор с ПП-ДБ, ние не вървим по друг път. Това би била най-стабилната коалиция. Разговорите днес са стъпка в правилната посока“, отчете Даниел МитовДаниел МитовДаниел Митов е роден на 4 декември 1977 г. в град София. Завършва СУ „Климент Охридски“,.

Програмата минимум на НС е да се осигури бюджет, каза още той.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
581 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.04.25 | 20:02

1
Хахаха, тиквуня направо ококори кокорчо, като му каза да му съставел кабинет, кокорчо направо баялдиса и ококори зъркелите, кокорката не знаеше, че трябва да прави кабинет на тиквуня преди да отиде на срещата.
Тенев

2023.04.26 | 07:49

3
Ем чи купон си беши верно.

2023.04.25 | 21:56

2
Тази история цял ден я разказваш на мегданя.

Добави коментар

Водещи новини