Георги Георгиев, СОС: Проблем с кандидатите за кметове нямаме

  • 25 април 2023 07:49

  • 793
  • 4
© БНТ

Ние сме длъжни да правим всичко възможно София да расте, но да не старее. Ремонтите са чакани от хората. Общинския съвет подкрепихме най-мащабната инвестиционна програма за ремонт на тротоари. Предивидихме пари за хора, които да контролират на място ремонтът на тротоарите. 

Това заяви председателят на Столичният общински съвет Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска в предаването "Денят започва" по БНТ. 

"Всички колеги, освен Борис Бонев, подкрепихме най-мащабната инвестиционна програма за изграждане на тротоари в София. Създадохме много ясна верига за отговорност, за да няма ремонт на ремонта. Една трета от парите се предоставят за пряко управление на районните кметове", каза още той. 

По думите му Борис Бонев предаде своята мечта да бъде кмет на София. 

Рано е да говорим за предизборна кампания за местните избори. Аз съм председател на общинския съвет от година и половина и през повечето време, ние сме в кампания за националния вот. Ние сме избрани да управляваме града и решаваме проблеми, които изникват ежедневно. Проблем с кандидатите нямаме, както на местно, така и на национално ниво. Имам тежка работа, която се опитвам да върша. Не са водени разгвоори за кандидатурата ми за кмет. Смисълът за мен да бъда избран е да свърша нещо, посочи Георгиев. 

Председателят на СОС обяви, че ще бъде изградена най-гоялмата спортна зала в столицата, за която са предвидени 13 млн. лв. Предвидено е създаването на отделни зали, в които 450 души ще могат да спортуват отделно. 

Председателят на СОС: До края на 2025 година се очаква София да има нова многофункционална спортна зала

"Емблемата са вътрешните градски рингове. Виждате какво се случва на "Филип Кутев", работи се много усърдно, по "Тодор Каблешков", това са градските рингове, които променят града, инфраструктурата му. Да не забравяме, сякаш свикнахме, с разширението на метрото. 52 км. метро, цял подземен град, не се гради лесно. Надявам се наша гордост да бъде обновяването на тротоарите в кварталите", заяви Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
793 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.04.25 | 10:31

4
ГЕРБ ПОВЕЧЕ КМЕТ НА СОФИЯ НЯМА ДА ИМА.
кореняк софиянец

2023.04.25 | 09:44

3
Бегай си обратно в Раднево, бе, селяндур прост, там ставай кмет, кво си се наврял чужда къща да оправяш, нещастник жалък.

2023.04.25 | 08:35

2
Платените от САЩ сороски тролове в нашия нет , ни заливат с ЛЪЖИ и ИЗМАМА, така както техните предци 33 години ни мамиха, че живеем добре е щастливо. Лъгаха ни в учебниците, че са ни освободили от турско робство , а защо никой не ги попита и отговора е ясен за да имат излаз на Босфора и Дарданелите. Родината ни и е платила с много злато на американското посолство . После пак ни лъгаха, че са ни освободили от Хитлеро- фашизма и построиха паметници по- високи от тези на Апостола на Свободата ,а САЩ е бил в съюз със същия Хитлер при подялбата на Полша Уважаеми Граждани...Българи , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТРОЛОВЕТЕ В НЕТА, КОИТО ВИ ТРОВЯТ ВСЕКИ ДЕН за това, че САЩ не е агресор и окупатор . НИКОГА ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО В БЪЛГАРИЯ !!!

2023.04.25 | 08:04

1
Хахаха,шубето ги тресе гробарите. Никой не го пита за Бонев ама гледа да го хули по медиите. Колкото и да не ви се иска Борис Бонев е следващият ни кмет! Гроб умрянза София!

Добави коментар

Водещи новини