Деница Сачева: Номинацията на ГЕРБ за премиер зависи от лидерската среща

  • 24 април 2023 14:28

  • 709
  • 3
Деница Сачева: Номинацията на ГЕРБ за премиер зависи от лидерската среща
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"С Продължаваме промяната и Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от имаме различни виждания - особено по отношение на публичните финанси, например. Ние искаме ясни отговори - какви са намеренията им, защото говоренето им е фокусирано само върху излъчването на послания, че не биха направили нищо с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в първия мандат, но от друга страна изглежда, че всичко, което биха могли да направят с втория мандат, могат да го направят само с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в".

Това каза пред БНР Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е, зам.-председател на парламентарната група на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и член на Изпълнителната комисия на партията.

И допълни, че е редно да се състои лидерска среща, на която всеки да заяви управленски приоритети.

"Нелепо е втората партия да ни призовава да се откажем от мандата, да не говорим за политики, да не каним никого на среща и да изпълняваме ултиматума на втория. В демокрацията има правила и принципи, трябва да бъдат спазвани. За пети път поред хората определиха кой да бъде първи, втори, ясно казаха, че не биха дали доверието си само на една партия".

Сачева подчерта, че най-добрият план за България е да има правителство, сформирано на паритетен принцип между двете формации, спечелили най-много гласове на изборите.

Официално: Борисов покани ПП-ДБ на лидерска среща

"Говорим за уважение на демокрацията, на избирателите. ПП и ДБ силно подценяват избирателите си, ако смятат, че могат да представят пред тях, че не работят с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а разчитат на подкрепата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в... Когато получим мандата, ще имаме вече ясно решение какво да правим. Номинацията за министър-председател зависи от разговорите, които ще бъдат проведени между лидерите".

Тя беше категорична, че повече време и обществени пари не могат да бъдат губени в избори, тъй като следващ вот едва ли ще даде друг резултат.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
709 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.04.25 | 07:44

3
ВИЕ СТЕ БАНДА ОТ КРАДЦИ И РАЗБОЙНИЦИ,ИЗЧЕЗНЕТЕ.

2023.04.25 | 07:34

2
Уруд

2023.04.24 | 15:41

1
Избори до дупка , и като ви свършат парите които откраднахте от НЕкачествените магистрали и санирания и с тези пари си купувате гласове просто изчезвате ГЕРБ , и ДПС разбира се

Добави коментар

Водещи новини