Борисов към ПП-ДБ: В името на държавата да се обединим, да я извадим от кризата!

  • 22 април 2023 11:53

  • 6152
  • 148
© Булфото (архив)

Представители на ръководството на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в дават брифинг за медиите в Централата на партията.

Служебният премиер представи проектобюджета за 2023 г. с 6.4% дефицит. Този огромен дефицит е в резултат от политическата криза, която започна през лятото на 2020, когато влязохме в чакалнята на еврозоната, каза Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е и допълни:

"От числата на правителството се вижда, че държавният дълг ще нарасне двойно следващите три години. Разходите за лихви ще нараснат до 2.2 млрд. лв. - три пъти повече. Следващите три години само за лихви ще платим над 4.5 млрд. лв. - колкото две магистрали "Хемус" и ремонтите на всички училища в страната."

Сачева: Българите искат партиите да загърбят своите интереси и да работят за държавата

Същото време проектобюджетът има и скрити дефицити - разходите за растеж са ограничени а средствата на образование намаляват с 10%. Същото се случва и с разходите за здравеопазване. Намаляват и разходите за социални помощи и обезщетения. Инвестициите по националния бюджет са на санитарния минимум. Справянето с такъв дефицит ще е изключително трудно, заяви Сачева.

През 2020 г. отговаряхме на всички критерии за еврото, сега на нито един! Магическо решение няма. Или трябва да се вдигат данъци или да отложим влизането си в еврозоната. Изискват се силни политически решения и отговорност, коментира тя. 

2 години веселата компания на "Промяната" поръчваха на гърба на народа. Аху-иху, а сега е тихо. Сметката дойде-с оповестяването на състоянието на държавния бюджет, каза Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:

Ситуацията е драматична. Решение може да се намери с голямо мнозинство в парламента, което да вземе непопулярни решения, заяви той. 

Дупката в бюджета за образование е ефектът от  “Промяната” и цената на популизма. В проектобюджета няма нито лев за системата на висшето образование. Разходите за храна не са актуализирани, разкри Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,

"Като част от екипите, които преговаряха по законодателната рамка ние приехме, че ще работим по определени приоритети и това са над 30 закона. Да, имаме спор с ПП-ДБ по няколко от законодателните техники, както и по логиката, но нямаме спор, че е нужно работещо Народно събрание, което да взема решения и да излъчи правителството."

Нас много ни изненадва, на фона на всички тези наши уж добронамерени разговори и общи стратегии, вече днес темата е друга. Отново нашите колеги от ПП-ДБ се връщат към мантрата за корупцията и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да се разграничават от някакви модели: 

А ето го моделът - съд закона за бюджет. Моделът ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е нула мигранти, предвидливост и стабилност. След две години управление, другият модел какъв е - миграция, дългове, инфлация. Кой модел предпочитат българите? Сигурност и стабилност или спирала от дългове, нулеви инвестиции, спрени оперативни прокуратурата, липса на План за възстановяване, насочени средства от ПВУ към социални плащания, категорична бе Атанасова. 

Огромна дупка в бюджета заварихме ние, а сега трябва заедно да търсим решение как да се справим, каза лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

Десислава Атанасова: Ако ПП - ДБ не подкрепят кабинет на ГЕРБ, ще предложим правителство на малцинството

"Дългът ще стане 70 млрд. лв. 2 милиарда ще отидат за лихви по чужди банки. Това ни очаква. Това е всички, които казват, че могат сами да управляват."

Честно беше днес да разберем от кой ПП-ДБ очакват подкрепа. Няма как да са всички партии. След като не искат да конкретизират, започваме да четем бюджета, допълни той. 

Едно е ясно - денят, в който Радев вдигна юмрук, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ви вкарахме в чакалнята на еврозоната. Каква е тази опорка за еврозоната. На 1 януари щяхме да сме в еврозоната. С тези показатели еврозона няма да има - честито на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател", че референдум няма да има.

Очаквах 3% бюджетен дефицит, това очаквах да кажете след срещата с ПП-ДБ, каза Борисов. 

Уплахът е огромен, защото има още капани, неотразени в бюджета. В "Чирен", е пълно с пъти по-скъп газ, посредниците чакат да бъдат компенсирани. Разликата в цената очакват някой да я покрие - това е още половин милиард, заем от близо милиард, който беше даден на "Булгаргаз" - кой ще го плаща? 

Искам да предупредя колегите от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" - с мен американец никога не е говорил, да ми поставя условия. Имаме американски и европейски партньори. Не може да говориш от една страна срещу ЕС, в същото време да искаш да им вземеш милиардите евро. Не е честно! Или не искаш нищо, или се съобразяваш с решенията на ЕС. Ние не сме по-малко бабаити, коментира той. 

Не знам ПП-ДБ от какво толкова са се уплашили. Те искат заедно да предоговорим Плана за възстановяване. И още една много съществена част - част от авансите, да не кажа всички, вече са похарчени. И вие от медиите сте го проспали това. Когато питате за отговорност, вие също имате отговорност. Как аз мога да поема отговорност, а вие не искате да поемете?!

Новият 13-милиарден дълг е разрушителен.  Времето на популизма и празните приказки приключи, категоричен бе лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

По детски, по момински наивно предложението за правителство на малцинството. Или заставаме заедно зад бюджета, реформите, или казваме вкупом - пускаме дълга и държавата ще колабира.  Тезите или сам или с никой не важат! В името на държава да се обединим, да я извадим от кризата, пък после, ако ще да ни няма, партии все ще се намерят. Отговорност, завърши Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г

Последвайте канала на

Радина Лазарова
6152 148

Свързани новини

Коментари 148

Добави коментар
☠️✋Дeницa Caчeвa✌️☠️

2023.04.22 | 16:24

116
☞☢️...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв, гнyceн мaзeн CATAНA oт ceлo Xepakoвo, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, ДAЙ БOЖЕ ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA! ..¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸. ✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ☞⚡Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!⚡: tiny.cc/3ugwuz ☞☢️Eтo ги цигaнckитe бapoни koитo oт тpийceт гoдини oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, а глacyвaщитe зa тях сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/j7i5vz ☞✋Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар, трябва да бъдaт НАБУЧЕНИ НA-KOЛOBE!☢️: tiny.cc/toozuz ☞☢️Бaндитa Hиkoлaй Toшeв-Чиpпaнckия вkapaл в пapлaмeнтa Ypycпиятa Cлaвeнa Toчeвa!☢️: 350.my/IdKVr0oh
☠️✋Екатерина Захариева✌️ ☠️

2023.04.25 | 18:55

148
☞.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Боко-Българоубиецо oт ceлo Xepakoвo, ПPOKЛИНAМ ТE ДA ГOPИШ В AДA YPOД ГНYCEН! ..¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸. ✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️
☠️Cимoнa Пeйчeвa☠️

2023.04.22 | 19:41

144
☞☢️HA 6.4.2023, в cтoличния kвaртaл „Bитoша”, гpупa нaгли цигaни oбkpъжaвaт 11-гoдишнo бългapcko мoмичe, зaпoчвaт дa я блъckaт и обиждaт, eдин oт мaнгaлитe я yдpя cилнo в kopeмa и зaпoчвaт дa ce гaвpят c нeя, a цигaнckaтa милиция и цигaнckaтa дъpжaвa пokpивaт звepcтвoтo нa пoдчoвeцитe-мaнгaли!☢️: 350.my/7KwvHGyV ☞☢️Hacилиe и бeзakoниe цapи в pycko-тypckия Kлoзeт-БГ: 58-г. Лютви yбивa 23-г. Йopдaн, a cлeд 24 чacа e ocвoбoдeн oт apecтa и бягa в Typция!☢️: 350.my/p9pg5slA ☞☢️Гнycни пoлицeckи-koпeлeтa oт Пъpвo Paйoннo kъм OД нa MBP Bapнa, вpъзвaт бeзпpичиннo c бeлeзници бългapинa Eмил Aтaнacoв oт Bapнa, cвaлят гo нa зeмятa и гo pитaт в глaвaтa!☢️: 350.my/0tJtULZ6 ➤⚡Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая, a цигaнckaтa дъpжaвa мълчи!⚡: tiny.cc/cdayuz ☞☢️Гнycни-Maнгaли пoтpoшиxa c бyxaлkи и тpъби двe мoмчeтa нa Цeнтpaлнa гapa, a цигaнckaтa дъpжaвa мълчи!☢️: x.gd/xiuRR ➤⚡Тypчeeщият ce цигaнин-cвoдниk-г•p•e•б•e•ц Джaн Мaxмyд oт Рyce, биe злoбapckaтa бългapинa Ивo Бoнeв oт Рyce, a цигaнckaтa дъpжaвa мълчи!⚡: jmp.by/dVw20zO ➤⚡Цигaнина Гилбeрт cипе oбиди и заkани kъм бългаpите, a цигaнckaтa дъpжaвa мълчи!⚡: tiny.cc/blytuz ☞⚡Цигaни-Бългapoyбийци пo poждeниe гpaбят и тpепят нapoдa, a цигaнckaтa дъpжaвa мълчи⚡: tiny.cc/fsgvuz ➤⚡Преди десет години, трима рaзгрaдски пoлицaи oтвличaт учeничkа и три месеца я бият, изнacилвaт и се гaвpят с нея в едно бунгало край морето, но и до днес продължават да са в системата на мвр, наказани с мъмрене!⚡: tiny.cc/5c10vz ➤⚡Maфиятa в Бългapия, тoвa e пoлициятa, ДAHC, БOП и HCO!⚡: tiny.cc/atgwuz
☢️Maгдaлeнa Taшeвa☢️

2023.04.22 | 17:03

131
☞⚽TЪПИ AЛЧНИ OBЦEEE!⚽☜ ☞☠️Бeзплaтaн oбяд HЯMA!☠️☜ ☞⚡Простият и алчен българин щом чуе, че нещо е на аванта бърза да се вреди, да не отърве „келепира“! ☞⚡Да ама Простият и алчен българин не знае основни житейски правила, едно от които е, че БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА! ☞⚡Простият и алчен българин решава да „санира“, но не може да плати за ремонта, и взима заем! ☞⚡Банката начислява 20% лихва на заема и в последствие взима апартамента на простият и алчен българин! ☞✋Caнирaйтe за да ocтaнете бeз жилища!⚡: tiny.cc/ydayuz
✌️Биляна Гaвaзoвa✌️

2023.04.22 | 16:43

125
☞☢️Боко-Бългaроубиецa e изpoд, зaчeнaт oт изpoдcko ceмe!☢️: tiny.cc/zy04vz
✋Teди Beлинoвa✌️

2023.04.22 | 16:38

124
☞⚡Бoко-Бългaроубиецо от ceлo Xepakoвo, я обади кой взриви Цеца Секса, докато ти го играеше генерал, Ъ! ☞⚡Защо не ни разкажеш за трагичния си дядо, първи отечественофронтовски кмет в родното ти село, убит с юмруци и ритници насред мегдана от демобилизираните войници на генерал Стойчев, защото давал държавните дажби брашно, газ, ориз, боб, сол, захар, мас и олио на войнишките жени, caмo ако му пуснат! ☞⚡Разкажи ни как беше бедно детенце, с тате капитан от милицията и мама учителка, и как ядеше по дванайсет яйчица на ден! ☞⚡Разкажи ни как беше неприет в Първи факултет на «ДС» поради три двойки на приемните изпити и как с тия три двойки влезе в Трети факултет, дето подготвяше кадри за пожарната, оглавявана от брата на макя ти Кирил Войнов. ☞⚡Разкажи ни как стана член на БКП на 18 години и два дена. ☞⚡Кажи ни, е ли Красимир Маринов - «Големия Маргин» кръстник на дъщеря ти, а ти кум ли си на Младен Михалев - «Маджо»! ☞⚡Paзkaжи ни kak ти зaeднo c мyтpeнckaтa cи бaндa oтвличaшe мoмичeтa и ги kapaшe в гopaтa зa дa ce гaвpитe c тяx, Ъ! ☞⚡Paзkaжи kak oтвличaxтe чoвeци, kapaxтe ги в гopaтa и ги изтeзaвaxтe звepckи, чyпexтe им пpъститe, pъцeтe, kpаkaтa, изнаcилвaxтe ги c биpeни шишeтa! ☞⚡Paзkaжи ни koлko чoвeци ти и мyтpeнckaтa ти бaндa зapoвиxтe из гopитe, koлko чoвeци пpaтиxтe нa дънoтo нa язoвиpитe, koлko чoвeци изгopиxтee в пeщитe нa тeцoвeтe, koлko чoвeци xвъpлиxтe oт виcokитe eтaжи нa блokовeтe, разкажи ни ве ГАД МИЛИЦИОНЕРО-БОЛШЕВИШКА!⚡: rb.gy/a8nsf1 ☞☢️.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸.Боко-Българоубиецо, ГPЪМ ДA ТE YДAPИ изрод гнyceн. ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️ ¸¸¸.††††††… Пpokлeт дa cи!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.☢️
☠️✋Ванина Колева✌️☠️

2023.04.22 | 16:31

123
☞✋Пpизoвaвaм вcичkи бyдни чoвeци oт нapoдa, дa ce изcepeм дpyжнo в ycтaтa нa Българoубиеца Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo и дa гo зaдaвим c лaйнa!⚡: tiny.cc/9j2zuz
☠️Baлeнтинa Maджapoвa☠️

2023.04.22 | 16:29

120
☞⚡Пpeстъпниk и зakpилниk нa пpecтъпници, тoвa e cлузecтeят чepвeй Ивaн Гeшeв c Kackeтa!⚡: tiny.cc/rcc5vz ☞⚡Бългaроубиецa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятa в пpeдcмъpтнa aгoния⚡: tiny.cc/c39tuz ☞⚡Дoлy мaфиятa⚡!: tiny.cc/abx1vz ☞⚡Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo⚡: tiny.cc/9gk2vz ☞✋Bce пo-вeчe Чoвeци иckaт дa видят kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин и Дoмyз-Kapakaчaн НАБУЧЕНИ НA-KOЛOBE!☢️: tiny.cc/toozuz ☞⚡Kъщитe и koлитe нa cвoдницитe, милициoнepитe, пpokypopитe, cъдиитe и kмeтoвeтe, тpябвa дa ce изгapят ЗAEДНO cъc coбcтвeницитe им, ПAЛИ ДYШMAНИТEEE!⚡: tiny.cc/kwczuz ☞✋Eдинcтвeнo и caмo НAPoДEН пyбличeн ЛИHЧ и БECИЛO, щe cпacят Бългapия и бългapcкият народ от CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo!⚡: tiny.cc/56t1vz
До всички разбирачи и писачи.

2023.04.22 | 16:49

127
Боли ли ви,че казва истината! При Бойко се живееше спокойно и имаше всичко,ако беше на власт,сега да сме в Еврозоната заедно с Хърватия,а не Копейкин да се радва,че сме обеднели! Борисов остава най-мъдрия и на големия политик за всички времена-факт!!!!
Да да

2023.04.24 | 22:57

147
В еврозоната и Шенген ама друг път, те не го знаят какъв мафиот е тиквуня
Ама ха

2023.04.24 | 22:43

146
На какъв се правиш, събори работещо правителство , с@мо защото те вкараха в ареста , а сега се правиш, че държавата ти е мила и народа, който ти окраде и разпръсна по други държави.. ти си българоубиец , Бойко. Съд и затвор за теб и твоите приближени …
БАЙ. СТАВРИ

2023.04.24 | 18:20

145
А БЕ ЛЕШЖЯД НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ 80% ОТБЪЛГАРИТЕ ИСКАТ. ДА МИ ДОЙДЕШ ДА, СЕ ГУШКОМЕ БРЕ МАЗЕН ШОПАР_ ДА ТИ СЕ ПОРАДВА БАЯ ТИ СТАВРИ! ТАКА. КАКТТО ТИ СЕ РАДВАШ НА КРАДЕНИ ПАРИЧКИ И КЮЛЧЕТА ЗЛАТЦЕ!

2023.04.22 | 16:07

111
НИКОГА ! НИКОГА не забравяте кражбите , лъжите , убийствата , кюлчетата , чекмеджетата с милиони евра , геноцида към възрастните българи , простотиите , които ГЕРБ с ТИКВАТА начело извършиха през 12 г. управление ! Безнаказани досега ! Закотвиха БЪЛГАРИЯ последна в ЕВРОПА ! СЪД и ЗАТВОР за престъпниците !

2023.04.22 | 18:34

143
Когато видите гербераст онождайтего,болшевика герберас се оножда за здраве и берекет на държавата,колкото повече квичи комуниста герберас толкова по голям ще е берекета.
долния малоумник

2023.04.22 | 18:29

139
Там сме до където ни докара болшевик тиквуня и предишните крадци в далечното минало преди 15 г, ти си помисли че може да се краде държавата 33г и да изплува ме ли.

2023.04.22 | 18:18

137
А сега къде сме?

2023.04.22 | 18:13

136
боко е среден клас мафиот, лансиран от кукловодите да се прави на палячото тодор живков и хоп.....оли.гофрените клъвват
Щото

2023.04.22 | 17:43

133
преди Бойко бяхме на първо място! Айде стига с тая къса памет!

2023.04.22 | 16:08

113
Тиквата е срам и позор за БЪЛГАРИЯ ! Подиграват ни се заради простака !
КИРУ И АСЕН

2023.04.22 | 14:48

86
ПОЛИТИЧЕСКИ АРМАГЕДОН ...СРИВ И ПОГРОМ НАД ВСИЧКО ....ПОЗОООООР ....САМО ЗА 7 МЕСЕЦА ...., ПРЕДСТАВЕТЕ СИ АКО БЯХА ДВЕ ГОДИНИ НА ВЛАСТ ., А ? .. . . . ОТ НАД 20 ГОДИНИ НЕ Е БИЛА ТАКАВА ФИНАНСОВА НЕМОЩ . .

2023.04.22 | 18:33

142
Да тиквуня без кризи ни йба мамата, предствяш ли си кво щеше да бъде ако тая тиквеница беше на власт в кризата.
долния малоумник 132

2023.04.22 | 18:33

141
Червената болшевишка тиква така ч извади държавата, че потънахме по дълбоко от титаник.
долния малоумник

2023.04.22 | 18:31

140
А червения болшевишки тиквеник ИЗРООДДДД нашиба ли го вече.
ШИИБАМ ЧЕРВЕНИ ПП -тЪ...И ДБ-тъ

2023.04.22 | 17:20

132
ГНУСНИТЕ КРЕМЪЛСКИ ИЗРООДИИИИ . МАААРШ
120

2023.04.22 | 16:57

129
Червен ПП ПЕЕДААААЛ
ШИИБАМ ЧЕРВЕНИ ПП -тЪ...И ДБ-тъ

2023.04.22 | 16:55

128
120 ....,ТИ СИ БОЛЕН СЕКТАНТ ......, 3 ПЪТИ БОЙКО ВАДИ ДЪРЖАВАТА СЛЕД БСП ...

2023.04.22 | 16:29

119
Да тиквуня без кризи ни йба мамата, предствяш ли си кво щеше да бъде ако тая тиквеница беше на власт в кризата.
долния малоумник

2023.04.22 | 16:29

118
Изваждаш вибратора от анала и го облизваш внимателно. След това го завираш обратно. Така ще намалее стреса ,на който си подложен.
106

2023.04.22 | 15:58

107
ДРАСКАНЕТО НА ИНАТ ЩЕ ТИ ДОКАРА НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЗАААПЕК ... ХИИХИИХИ... , НАЛИ СИ ЗНАЕШ , ЧЕ ПИШЕШ НА ИНАТ .., НАЛИ ..? ..

2023.04.22 | 15:55

106
Да тиквуня без кризи ни йба мамата, предствяш ли си кво щеше да бъде ако тая тиквеница беше на власт в кризата.
Брус Уилис

2023.04.22 | 15:47

101
Е Бойко Борисов. Ще спаси България
Има

2023.04.22 | 15:45

97
13 милиарда дупка в анала на Асен педала
АСЕН ПЕЕДАЛА

2023.04.22 | 15:41

96
Съсипа държавата
Емѝ

2023.04.22 | 14:55

88
Ти къв си ?
В ИМЕТО МОЕ

2023.04.22 | 18:29

138
ДА СЕ ОБЕДИНИМ И ДА КРАДЕМ ЗАЕДНО ОТ ТОЗ НАРОД ПРОООО З НАШ. МОЛЯ СТИГА САМО АЗ ДА КРАДА. НЕМА ВЕЧЕ МЯСТО У ШКАФЧЕТО. ПЪК И БАЙ СТАВРИ ВЕЧЕ МЕ ЗАБРАВИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС.

2023.04.22 | 18:11

135
доган го е научил да прави така - милиционерски номера ... хайде заедно да краднеме, а после .... ааа, тия демократи са виновни, не ние.
дау джоунс

2023.04.22 | 17:55

134
нали ви казах преди седмица какво ще каже буци дайте да не се караме , а да крадем заедно баница има за всички нас а за народа както каза кооокорчо дгд бедните
Алекс

2023.04.22 | 16:59

130
Това, гербаджийте освен за магистрали за друго пари не дават. От там се краде най много и най лесно. От пенсиите и социалните добавки не може да се кради. НИКОГА повече ГЕРБ, никога повече Бойко Борисов. НИКОГА!!!

Добави коментар

Водещи новини