Костадинов обясни защо от "Възраждане" искат оставката на кмета на Варна

  • 20 април 2023 14:48

  • 744
  • 3
Костадинов обясни защо от "Възраждане" искат оставката на кмета на Варна
© Булфото (архив)

Председателят на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика обясни защо от партията искат оставката на кмета на Варна Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на.

За своето десетгодишно управление Портних превърна Варна от морска столица в едно пропаднало, умиращо, агонизиращо гето с рахитична икономика, което на практика прогонва собственото си население, коментира Костадинов днес пред журналисти в парламента. 

Депутат от "Възраждане": Новосформираната коалиция между първите две партии е новата патерица на ГЕРБ

Вчера от "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" обявиха, че искат оставката на кмета на Варна. По-рано през деня вчера общински съветници от групата на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" в Общинския съвет във Варна посетиха мястото на спуканата тръба в кв. "Бриз" в града. Материалните щети, нанесени в резултат на аварията, са големи, но по-важното е, че този път няма жертви, информираха от партията. 

Варна под управлението на Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на и коалицията ГЕРБ-ДПС-ВМРО се превърна в град с намаляващо население, така че е крайно време този вреден за нашия град човек да бъде премахнат от поста, който заема, коментира днес Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика. И е изключително нагло и цинично от негова страна да иска оставката на главния архитект заради това, че е предприемал действия, които той му е заповядвал да предприема, добави лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател". Той посочи, че главният архитект на града няма оперативна самостоятелност, всичко, което той подписва, минава задължително през подписа на кмета на града.

И представители на ПП, ДСБ и „Да, България“ искат оставката на кмета на Варна

От БСП, "Продължаваме промяната", ДСБ и "Да, България" също поискаха оставката на Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на. По този повод Костадинов коментира, че тези политически сили са поискали оставката на кмета на Варна, след като "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ я поиска. Кметът е достатъчно безочлив, за да не направи никакви действия в тази посока, смята обаче лидерът на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател".

Очаквам обаче нещо друго да се случи – варненци да се отрезвят и най-накрая да не гласуват за човек, който през по-голямата част от времето, в което беше на поста си последните четири години е бил или в болничен, или в отпуск, или в неплатен, коментира Костадинов. Той очаква на следващите избори варненци да изберат експерт за кмет, човек, който да милее за града и да направи така, че Варна отново да се превърне в морска столица. Ние ще предложим такъв кандидат за кмет на Варна, човек – варненец, съвсем скоро ще го обявим, допълни председателят на „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
744 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.04.20 | 16:32

3
Защото така е наредила мУтрафонова. Той кой е да пита защо така?
Г

2023.04.20 | 15:37

2
Мангал прос
Перник, ж.к.Изток, бл.64

2023.04.20 | 14:52

1
!!! Копейкин крие, че е ц.и.ганин !!!

Добави коментар

Водещи новини