Белобрадова се пошегува с "Възраждане" за освещаването: Стаята продължава да е обитавана от ДБ

  • 20 април 2023 11:14

  • 916
  • 4
Белобрадова се пошегува с "Възраждане" за освещаването: Стаята продължава да е обитавана от ДБ
© Булфото (архив)

Разбирам, че вчера колегите от ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател са извикали свещеник да осветят новата си стая, защото господин Костадин Костадинов не искал да влиза в стая, която е била обитавана (!!) от Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от. Това написа във Фейсбук Елисавета Белобрадова от "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от". 

Поинтересувах се какъв е свещеникът и доколкото разбрах е православен. Аз, обаче, съм католичка и искам да предупредя колегите от ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател, че осветяването на стая от православен свещеник, в която е работил католик от Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от, не действа.

Не искам да се изтъквам, но всички стойностни филми с ужасяващи демони от религиозно естество като “Константин” и “Антихрист”, не са за православната църква.

Могъществото, което ни е дадено от редица тайни ордени в причудливи манастири по върховете на страховити планини, не може и няма как да се пребори с ортодоксален ритуал.

„Възраждане“ освети стаята си в НС, понеже била на ДБ преди това

Та, нека имаме предвид, че стаята продължава да е обитавана (!!) от Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от и ако внезапно падне папка от масата, която никой не е пипал - колеги, бягайте!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
916 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Бетър

2023.04.20 | 14:27

4
Малко тъпа шега, ама от човек от ДБ кво да очакваш
Майтапчи Йово

2023.04.20 | 11:59

3
... отделно си явно и доста тъпо парче:)))?!?
Майтапчи Йово

2023.04.20 | 11:58

2
Мурво, ти си и обикновена... мурва, ама за това не обелваш дума... що тъй:)))?!?

2023.04.20 | 11:23

1
католичка=трансджендър!

Добави коментар

Водещи новини