Общинар от БСП напуска партията и Общинския съвет в Ловеч

  • 18 април 2023 15:48

  • 777
  • 1
Общинар от БСП напуска партията и Общинския съвет в Ловеч
© Novini.bg
Слушай новината Слушай новината

Страцимир Петков, общински съветник от групата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в Ловеч, подава оставка, до няколко дни възнамерява да напусне и партията, потвърди самият той за БТА. Петков е член на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е от 20 години, а от 10 години е общински съветник.

По думите му очаква се оставката му да бъде приета от Общинската избирателна комисия в Ловеч. „До два дни ще напусна и партията. Това е обмислено решение. Още на Конгреса на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е на 11 февруари виждах, че пътищата ни се разделят. Тогава гласувах за промяна на управлението, което дърпа партията надолу. Трябва да има промяна, каквато и да било, за да има развитие. Виждам, че хората инакомислещи като мен не биват приобщавани, а оставяни да си тръгват“, коментира решението си Страцимир Петков.

Той изрази несъгласието с кадровата политика на партията на национално и местно ниво. Според него трябва да се промени Уставът и да се въведе мандатност на кадрите,  за да „няма вечни общински съветници, кметове и народни избраници“. 

Лидерът на БСП в Кюстендил подава оставка

„Като представител на дребния бизнес в града от самата партия не виждам припознаване в нас като структура. Забравени сме дори от собствените си партии“, каза още Петков.

Като друг мотив определи приемането на хартиената, което според него е било огромна грешка, която партията гласува. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
777 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.04.19 | 08:21

1
представител на дребния бизнес - ето това са червените. Не са партия на народа, а на бизнеса. Лицемери, както през цялото лото съществуване на червената идея за терор.

Добави коментар

Водещи новини