Кирил Петков: С ДБ и „Спаси София“ ще имаме общо предложение за кандидат за местните избори

  • 13 април 2023 09:07

  • 773
  • 5
Кирил Петков: С ДБ и „Спаси София“ ще имаме общо предложение за кандидат за местните избори
© Фейсбук

За София не само сме заедно с "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", но искаме да имаме общо предложение на един кандидат и със „Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и“. Демократичната ни общност от тези две коалиции и „Спаси СофияСпаси СофияПолитическа партия “Спаси София” е обединение на граждани, чиято кауза е систематично и“ ще работим заедно и кандидатът ще бъде един, каза пред БТВ съпредседателят на ПП-ДБ Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически

По думите му задачата на Лена Бориславова на местните избори ще бъде структурирането на екипите и дейността им.

Борис Бонев категоричен: Напълно готов съм да бъда кмет на София

Преди три месеца независимият общински съветник Борис Бонев каза в предаването „Лице в лице“, че предстоят разговори с ДБ И ПП за местните избори.

„За нас е важно да се разберем за приоритети, а кандидатът за кмет да може да бие ГЕРБ на първи тур“, заяви Бонев тогава.

На изборите на 2 април коалиция ПП-ДБ стана втора политическа сила, като беше изпреварена от ГЕРБ-СДС.

„Всеки има момент на разочарование. Не мога да кажа, че някой то нас е бил щастлив с изборния резултат“, каза Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически

Последвайте канала на

Радина Лазарова
773 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Красимира

2023.04.17 | 14:35

5
Чудя се сега как отново ще измислят да подхлъзнат Борис Бонев. На предните избори уж пак така щяха да подкрепят Спаси София и накрая в последния момент се врътнаха като извадиха своя кандидатура. Човек, който никой не го беше чувал и никой не чу повече за него след изборите. Ето така Фандъкова спечели отново изборите. Сега пак ще направят същото.
Габи

2023.04.13 | 20:05

4
Потресаващо ще е това предложение… ДБ и спаси София са двете лица на едно и също невежество
Петър

2023.04.13 | 16:54

3
Това ще е вече със сигурност края за София, ще я съсипят тези дето уж искат да я спасявят.
Делчо

2023.04.13 | 11:36

2
Абе щом са намесени ДБ освен да прецакат работата, друго няма да стане, да знаете. Спаси София и те не са цвете за мирисане.
народен глас

2023.04.13 | 10:10

1
ПЕД@ЛИТЕ се обеденяват

Добави коментар

Водещи новини