Лидерът на БСП в Кюстендил подава оставка

  • 10 април 2023 14:10

  • 707
  • 1
Лидерът на БСП в Кюстендил подава оставка
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Областният координатор на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в Кюстендил, бивш работник в службите за сигурност и доскорошен банкер, който изкара три, макар и къси, депутатски мандата, Бойко Клечков подава оставка. Това обяви той на пресконференция днес в партийната централа, предава БНР. 

Той добави, че ще продължи да работи като редови член на партията.

Оставката идва след резултата на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в 10 МИР - малко над 5 хиляди гласа и малко над 13% на вота на 2 април. За пръв път от десетилетия местните социалисти не получават мандат. Самата оставка обаче още не е факт, предстои процедура и обсъждане в клубовете и по организациите, поясни Клечков.

"Тя трябва да бъде обсъдена в общинските партийни организации. След това на областното съвещание, което ще се проведе може би в другата седмица или по другата, за да можем все пак там да се разгледа наново. И тогава вече мога да кажа окончателно какво е становището на цялата партийна организация. Говоря за кюстендилската партийна организация. Досега такъв случай не е имало. Може би това ще бъде първият случай, в който ще се разглежда и оставка на председател на областния съвет на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е."

Нинова: Опитът за убийство на БСП се провали

Коментарите в града са, че на Клечков просто не му с занимава повече с политика.

Прогнозите са БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е да не се подготви добре за местния вот наесен, няма и силен кандидат за градоначалник на Кюстендил, както и за съветници.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
707 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.04.10 | 14:22

1
Червен милиционер и банкер. Как да ти липсва такъв. Да върви на майната си барабар с останалите червени безродници говнояди.

Добави коментар

Водещи новини