Делян Добрев предвижда да посети Израел в най-скоро време

  • 24 юли 2012 16:50

  • 532
  • 1
Делян Добрев предвижда да посети Израел в най-скоро време
© Булфото

Министърът на икономиката Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: предвижда да посети Израел в най-скоро време, съобщи Дарик.

Той обяви, че целта е да няма отлив на туристи от този пазар, който представлява 7% от общия брой почиващи у нас. Добрев заедно с делегация от Израел, водена от министъра на туризма на близкоизточната държава Стас Мисежников, се срещнаха с израелски туристи в „Слънчев бряг".

Министър Добрев обяви, че мерките за сигурност в курорта са на високо ниво и ако бъдат засилени още, има риск туристите да бъдат отблъснати. Той изрази надежда за обръщане на тенденцията и повече туристи от Израел. Добрев обяви, че ще направи посещение в близкоизточната държава, за да се убедят хората, че нашата страна е сигурна дестинация и да бъдат те стимулирани да идват у нас.

При посещението на Добрев в Слънчев бряг стана ясно, че има туроператори, които правят специални отстъпки за посещенията на израелски туристи у нас.

Последвайте канала на

Десислава Станева
532 1

Коментари 1

Добави коментар
Делянчо, мамин червенобузко !

2012.07.25 | 06:03

1
Хайде след като изтичаш до Израел да поплачеш на стената на плача за повече израелски туристи помисли и ни кажи къде из арабския свят ще се помолиш да не идват и атентаторите !! Защото те са като скачени съдове ! Само преди дни ни уведомиха за това !!! И ти и ментора ти "слънцето наше" ББ следва добре да помислят преди да кажат каквото и да е т.е. да поканят някого в България !!

Добави коментар

Водещи новини