България е в очакване: Днес трябва да разберем официално имената на всички 240 депутати

  • 08 април 2023 12:24

  • 769
  • 4
България е в очакване:  Днес трябва да разберем официално имената на всички 240 депутати
©
Слушай новината Слушай новината

България е в очакване на последната точка, която да постави край на изборния процес. Днес трябва да разберем официално имената на всички 240 депутати от 49-ото Народно събрание.

Снощи изтече еднодневният срок, в който 21 кандидати за народни представители, избрани от два района, трябваше да подадат заявление, в което да посочат от къде влизат като депутати. Част от тях са следните: От ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, и Красимир ВълчевКрасимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9 юни 1975 г. От септември 2009. От „Продължаваме промяната-Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" - Катя Панева. От ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на. От БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на и Кристия Вигенин. От „Възраждане” - Костадин КостадиновКостадин КостадиновКостадин Костадинов е роден на 1 април 1979 г. в град Варна. Завършва магистратура по балканистика, а от „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" - Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в.

По закон крайният срок за обявяване на депутатите е 9 април, а в понеделник, в „Държавен вестник” трябва да бъдат публикувани имената на новите 240. Това ще даде възможност на президента да издаде указ за свикването на Народното събрание. Очакванията са това да се случи веднага след великденските празници.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
769 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
☠️✋Рая Назарян✌️☠️

2023.04.09 | 05:22

4
☞☢️Eтo ги цигaнckитe бapoни koитo oт тpийceт гoдини oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, а глacyвaщитe зa тях сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/j7i5vz ☞✋...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa Боко-Бългaроубиецa и CEMETO мy до девето коляно. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡: tiny.cc/6fk2vz ☞⚡Бoko-Бypcyka от ceлo Xepakoвo - ГHYCEH KPAДEЦ-БЪЛГAРОУБИЕЦ, вpъщaй 16-те милиapдa-eвpo, koитo личнo ТИ OTKPAДНA oт бългapckият нapoд KOПEЛДAKOOO!!!⚡: tiny.cc/3ugwuz ☞☢️Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар НA BЪЖETOOO!☢️: tiny.cc/56t1vz ☞⚡Eтo гo пълният cпиcъk c дeпyтaтитe⚡: 350.my/P4UuWbHI

2023.04.08 | 12:33

1
AMERIKANSKI KOPELETA I PEDALI

2023.04.08 | 13:17

3
И постоянно ти го набутват до топките.

2023.04.08 | 13:14

2
Чакаме.

Добави коментар

Водещи новини