Цветанов: Победата на Борисов е „Пирова“

  • 08 април 2023 06:02

  • 2676
  • 16
Цветанов: Победата на Борисов е „Пирова“
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Победата на Борисов е „Пирова“. Убеден съм, че той вътрешно смята, че ако беше втори щеше да е в по-благоприятната ситуация днес. Това каза председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в „Денят с Веселин Дремджиев“.

„В момента ако Борисов не направи правителство, това ще е трети път от април 2021 г., а това определено няма да е мотивация за стойностните хора, които има в ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Предполагам, че това което ще отиграе Борисов ще е да се направят някакви приоритети, които ще бъдат представени като евроатлантически и ще търси коалиция с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ИТН, а „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ поради хубавия консенсус, който имаха и по време на кампанията да не се нападат взаимно може да подкрепят кворума, за да започва парламентарният ден.

Правителството като е направено оттам нататък ще се действа в тази посока. Вторият вариант ще е свързан с консултациите, ако ПП-ДБ вдигнат правителство на малцинството, ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да подкрепи, но без участие, но те заявяваха друго само преди седмица“, каза Цветанов.

Цветанов: Пропусна се исторически шанс за мощна широка коалиция

Според него се прави всичко възможно да се отклони общественото внимание от важните теми, които прокуратурата трябва да свърши и обществото да получи отговори.

„Никой не знае има ли справедливост, има ли възмездие. Държавните институции през последните години не работят и затова общественото одобрение към тях е слабо и сме свидетели на различни по вид криминални престъпления“.

По време на предизборната кампания се дадоха политически обещания, които стигнаха до тези, които бяха атакувани хибридно. „За голямо съжаление никой не изследва хибридните атаки, които стигат до цялото общество“, заяви Цветанов.

По думите му по време на кампанията, медиите са поднасяли информация, която е обслужвала определени политически формации.

Обществото остава неинформирано и заблудено, а при ниска избирателна активност всички механизми сработват за купен и контролиран вот, затова и Борисов е първи на изборите. Не заради това, че е получил по-широката обществена подкрепа, а затова, че ПП-ДБ не изиграха по възможно най- добрия начин цялостната политическа стратегия“, категоричен е той.

„Медиите бяха в услуга на тези, които искат да запазят статуквото.

„Хартиената коалиция“ много ясно казаха какъв ще бъде форматът на следващото управление“, припомни Цветанов.

Той изрази мнение, че грешката донякъде на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" и Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ е, че всички слагат под един знаменател профила на Борисов.

„В ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има много стойностни хора“.

Цветанов смята, че гласовете на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са получени чрез пропаганда и липсата на истина за това, което се е случило и разследванията, които е трябвало да бъдат приключени.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа каза още, че Дидо Дънката (Даниел Славов), който стана известен с Борислав Гуцанов и офшорните сметки със скандала „Панама пейпърс“, свързани с разследване по информация от френските служби за източването на пари от община Варна, сега работи с Борисов в морската столица и даде за пример преференциалния вот на Славена Точева.

Според председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. ПП-ДБ са взели правилно политическо решение, като са заявили, че няма да подкрепят правителство с мандат или участие на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Трябва да има приоритети, по които да се водят разговори сред тях са еврозоната и съдебната реформа“.

Цветанов попита как си представяме да се състави евроатлантическо мнозинство и това да се случи с човека, който заедно с Теменужка ПетковаТеменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967 г. Магистър по и Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник прокараха „Турски поток“, обслужвайки геополитическите цели на Путин и влизането му в Украйна.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа припомни още, че не сме получили европейски средства, защото в 48-то НС са предпочели да прокарат хартиената бюлетина и Изборния кодекс да бъде първата промяна, а не да приеме пакета от 22 законодателни мерки, които да дадат възможност на бизнеса и местната власт да станат бенефициенти.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2676 16

Свързани новини

Коментари 16

Добави коментар

2023.04.08 | 18:03

16
Ако победата на Борисов е пирова, то падението на Цветанов е като на Брут. И ти ли Бруте.

2023.04.08 | 08:47

15
Представители на ДСБ се държаха като мутри и изгониха агресивно с дърпане, бутане и влачене журналиста Неизбежния Николай Караколев.-гледайте един от малкото истински журналисти в ютюб Неизбежния Караколев
МУСТАЦИТЕ НА КЕНЕДИ

2023.04.08 | 08:23

14
БЕХА ПО-ГОЛЕМИ :) НО НЕЩО ТАКОВА :)
????!!!

2023.04.08 | 08:21

13
"Другарю"Цветанов,КЪДЕ е "победил" Борисов ?! КЪДЕ беше в ЛИСТИТЕ ТОЙ ?! А, КОИ ПОБЕДИХА ТАМ ???? ТОВА КАКВО ГОВОРИ ???? КАКВИ са ИЗВОДИТЕ ????

2023.04.08 | 08:16

12
Боклуче.
Цецко Провала

2023.04.08 | 07:56

11
Тоя кой го е еня какво мисли. Както казва Батето: пръдлю.
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.04.08 | 06:50

10
Надежда Нейнски си е доста симпатична жена и на тези години.
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.04.08 | 06:38

5
Че юксел кадриев е с много младолик вид, а неговата колежка ани салич е още по младолика.
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.04.08 | 06:48

9
Nnnm
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.04.08 | 06:43

8
За Деси Ризова.
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.04.08 | 06:41

7
Че тази че там една от репортерките на "бТВ" ако я мернеш някъде на живо, но без грим ???
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.04.08 | 06:39

6
Че юксел кадриев и Йордан Йовчев били набори.
Емѝ...

2023.04.08 | 06:16

1
Какви "стойностни хора" има в ОПГ-то, бе, рапонь, там сте банда посрани крадци и мошеници, за които затворите плачат отдавна.
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.04.08 | 06:33

4
!!! Копейкин крие, че е циганин !!!
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.04.08 | 06:31

3
Все едно негъро барак обама да го раздава най големио симпатизант на Велика Русия.
надежда дойчева , че бая грозен мангал

2023.04.08 | 06:29

2
Как циганино костадин костадинов от партия " прераждане " мое да го раздава, като най големио русофил.

Добави коментар

Водещи новини