Борисов: Скъпи приятели евреи, честит празник на свободата Песах!

  • 06 април 2023 09:14

  • 465
  • 4
Борисов: Скъпи приятели евреи, честит празник на свободата Песах!
© Bulfoto

Скъпи приятели евреи, честит празник на свободата Песах! Това написа лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във Фейсбук.

Днес заедно с Вас си припомняме известната история на Изхода от Египет. Пречупена през призмата на съвремието, разбираме значението, което носи - за единството и волята по пътя на успеха.

И днес България така много се нуждае от единство. Само обединени можем да намерим изхода!

Борисов: 80 години от най-великия акт на човешко достойнство в историята на ХХ век - спасяването на българските евреи

Последвайте канала на

Радина Лазарова
465 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
☠️✋Бoриcлaвa Йoвчeвa✌️☠️

2023.04.07 | 17:24

4
☞✋...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина-канибал-ваксър Боко-Българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин. ¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸ ¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸¸¸¸.††††††…ПPOKЛEТ дa Бъдe!¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡: tiny.cc/6fk2vz ☞☢️Eтo ги цигaнckитe бapoни koитo oт тpийceт гoдини oтвличaт дъщepитe нa Бългapия зa poбини-пpocтитyтkи и пpoдавaт cинoвeтe нa Бългapия зa дoнopи нa вътpeшни opгaни, а глacyвaщитe зa тях сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!⚡: tiny.cc/j7i5vz ☞☢️Kpaдцитe, пpeстъпницитe и yбийцитe Гоце фон Клозет, Циган-Бoko-Гoмнoтo, Циган-Kocтя Koпeйkин, Дoмyз-Kapakaчaн, Цигaнинa-Ивaн Kocтoв, Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа, бpaтя Дoмycчиeви и Доган-Сопола от Дръндар НA BЪЖETOOO!☢️: tiny.cc/56t1vz
ГЕОРГИЕВ

2023.04.06 | 11:08

3
ИДИ СИ В ПОЖАРНАТА!

2023.04.06 | 09:47

2
мазен демагог!

2023.04.06 | 09:24

1
всички сме пътници на тоя Свят!След Борисов ще остане единствено неговата разруха!

Добави коментар

Водещи новини