В понеделник или вторник министър Шишков ще оповести резултатите от пробите от АМ "Хемус"

  • 30 март 2023 12:49

  • 350
  • 1
В понеделник или вторник министър Шишков ще оповести резултатите от пробите от АМ "Хемус"
© Булфото (архив)

В понеделник или вторник служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по се очаква да оповести резултатите от взетите проби от магистрала "Хемус" в частта от от София до гара Яна. В понеделник със скенер ще бъде направена проверка на Северната скоростна тангента, за да не бъде дупчена през 200 метра. Скенерът е хърватски, уточни пред журналисти министърът.

В отговор на въпрос министърът заяви, че няма амбиции да се кандидатира за поста главен архитект на София. Това, което се тиражира, е нелепо и няма нищо общо с действителността. Нито съм водил разговори с някого, нито каквото и да било съм коментирал, каза министърът и напомни, че преди години, когато е бил главен архитект на район "Триадица", е кандидатствал в конкурса за главен архитект и е бил класиран трети. Тогава съм бил готов, сега със сигурност би ми било още по-лесно, но това не означава, че ще приема да бъда главен архитект, допълни той.

Той коментира това преди участието си в конференция на тема "Предизвикателствата и възможностите в сферата на строителството - ролята на иновациите, новите технологии и уменията", организирана от Камарата на строителите в България (КСБ) и в. "Строител".

Министър Шишков: Лятото ще пуснем движението от Гърция към София по "Струма"

Радина Лазарова
350 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.03.30 | 19:09

1
Що викате на тея пътеки магистрали.

Добави коментар

Водещи новини