Станишев: Къде са му парите на Борисов?

  • 21 юни 2011 16:00

  • 2923
  • 3
Станишев: Къде са му парите на Борисов?
© Булфото

Това каза пред журналисти лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по повод коментар на зам.-председателя на ПГ на ГЕРБ Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после, че фискалният резерв се харчи, за да се обезпечат необезпечени договори на миналото правителство.

Станишев попита дали договорът за строителството на автомагистрала „Тракия” е обезпечен?

„Къде са му парите на премиера Борисов? Една година след началото на строителството, са пуснали заявка към Европейската комисия за отпускане на 40 млн. евро. Това обезпечен договор ли е? Питайте Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после за какво става дума, ако знае изобщо”, каза лидерът на БСП.

Според Станишев, правителството краде ежедневно от джобовете за хората.

„Открадна и парите от здравните вноски на всички българи – 1,45 млрд. лева, които всички здравноосигурени българи плащат, бяха прибрани за други нужди абсолютно противоконституционно.

Последвайте канала на

2923 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ВЕНЕТА МАРКОВА

2012.07.12 | 20:08

3
Да,това наистина е безумие.Наистина на това правителство му трябва професионалисти,а не шоумени.Сгига вече,писна ни да ви слушаме.
владо

2012.07.12 | 20:08

2
А къде бяха прословутите 8 млд.лева бе гей Сергей- що в хазната след грабителското ти правителство имаше 1,5 млд. дефицит! Тоя гей е невероятен лъжец, то май всички комунисти са такива - когато КОМУНИСТ краде-няма проблем,всичко е наред така ли е бе гей Сергей!И после давай крадеца вика - дръжте крадеца!Типично за другарите комунисти,то явно срама нямат!ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ!НЯМА КОМУНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
избирател

2012.07.12 | 20:08

1
Щом В България всички взеха да разбират от политика и от фискален размер и дефицит--на добър край отиваме ?? Незнам на някои гумени глави дали ще им стигнат още 50 години да плюят и да се оправдават с Правителството на Сергей Станишев ?

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини