Георгиев: Всички закупили по-скъпи ученически карти могат да си получат парите обратно

  • 15 март 2023 11:12

  • 281
  • 1
Георгиев: Всички закупили по-скъпи ученически карти могат да си получат парите обратно
© Булфото (архив)

От днес картата за една линия от столичния градски транспорт отново е в продажба. Това е възможно след като през февруари колегите в общинския съвет подкрепиха предложението ми да се върне един от най-предпочитаните от гражданите пътни документи. Няма промяна в цените - поименната карта е отново 23 лева, а неперсонализираната 28 лева. Това написа във фейсбук председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

 Всички закупили по-скъпи ученически карти могат да отидат на касите на ЦГМ и да си получат парите обратно, от днес ученическа и студентска карта ще са на цена 6.90 лева до края на годината.

 Напомням, че с решение на СОС, от началото на 2023г., се предлага годишна карта за цялата градска мрежа за учещи и работещи млади хора до 26 години на стойност 250 лева.

Връщат месечната карта за една линия в столицата

 От началото на годината над 7 милиона са продадените електронни билети за пътуване в градския транспорт. Най-предпочитан е билетът 30+. До 10% от хората, които използват този билет, се прекачват на друго превозно средство в рамките на 30 минути. Безспорно това е дигитална революция.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
281 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.03.15 | 11:38

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Водещи новини