Румен Радев: Отстояването на каузата за социален и отговорен бизнес е ключът за успешното развитие на България

  • 14 март 2023 20:15

  • 549
  • 5
Румен Радев: Отстояването на каузата за социален и отговорен бизнес е ключът за успешното развитие на България
© Пресцентър Президентство
Слушай новината Слушай новината

Прилагането на устойчиви социални политики от българските компании и отстояването на каузата за социален и отговорен бизнес е ключът за успешното развитие на България. Това заяви президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, който участва в церемонията по връчване на „Годишните награди за отговорен бизнес 2022“ на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ), съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В поздравителното си слово към участниците в 20-ото издание на националния конкурс за корпоративна социална отговорност държавният глава подчерта, че въпреки тежките кризи, които разтърсват Европа през последните три години и мрачните прогнози за упадък, българският бизнес продължава да устоява на предизвикателствата.

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на открои също така отговорната роля на бизнеса за повишаването на качеството на образованието, подобряването на квалификацията на младите хора в България и подпомагането на научната и изследователската дейност. „Ако искаме да се развиваме като просперираща държава и прогресивно общество, имаме нужда от бизнес лидери с мъдрост и визия за бъдещето, със съпричастност към проблемите на обществото, към околната среда и природата,  с мисъл за служителите, за местната общност, за младите хора и тяхната реализация тук, в България, с подкрепа към образованието и науката. Вярвам, че само с подобно отношение успехите могат да бъдат устойчиви  и да гарантират хармонично развитие на нашето общество“, заяви президентът Радев.

Румен Радев ще участва в церемонията по връчване на Годишните награди за отговорен бизнес

Държавният глава поздрави участниците в националния конкурс за усилията, които влагат и за примера, който дават с добрите социални послания в корпоративните си инициативи. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на връчи призове на победителите в категорията „Инвеститор в обществото“.  Тя е една от седемте категории, в които 86 компании със 134 проекта показаха своя опит и добри практики в 20-ото издание на националния конкурс за корпоративна социална отговорност, устойчиво развитие и многообразие, който се провежда под мотото „Дай добър пример“.

Константин Тодоров
549 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
PaulaFox

2023.03.15 | 00:27

5
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
!!!

2023.03.14 | 21:55

2
КЛЮЧЪТ е,БОРБАТА с МУТРИТЕ и ВДИГНАТИЯТ ЮМРУК,Г-н ПРЕЗИДЕНТ !!!

2023.03.14 | 22:03

4
Идиот

2023.03.14 | 22:03

3
О

2023.03.14 | 21:07

1
Тоя не знае къде се намира

Добави коментар

Водещи новини