Гълъб Донев привика областните управители, обсъдиха организацията на изборите

  • 14 март 2023 17:37

  • 568
  • 0
Гълъб Донев привика областните управители, обсъдиха организацията на изборите
© МС
Слушай новината Слушай новината

Напредъкът по подготовката и провеждането на честни и свободни избори на 2 април, както и добрата координация с областните управители по актуални за страната теми бяха във фокуса на инициирана от премиера Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. среща, съобщиха от правителствената информационна служба.

Днес министър-председателят свика за разговор в Министерския съвет всички областни управители и част от служебния кабинет. В срещата участваха вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, министърът на електронното управление Георги Тодоров, както и зам.-министърът на финансите Людмила Петкова. 

87 млн. лева ще струват новите избори

В хода на разговора бяха обсъдени различните аспекти от изборната подготовка, включително целенасочените и ефективни мерки на правителството срещу купуването на гласове. Посочени бяха и сериозните предизвикателства, породени от последните промени в изборното законодателство. Министър-председателят Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. беше категоричен, че служебното правителство стриктно спазва Изборния кодекс и се придържа неотклонно към разпоредбите му.

На срещата бяха обсъдени и други актуални теми, сред които реализацията на текущи проекти по линия на Плана за възстановяване и устойчивост, инфраструктурата по места и значението на целесъобразното изразходване на обществения ресурс. Премиерът Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. изрази увереност, че както и до момента, областните управители ще продължат и занапред да работят в името на обществения интерес и в защита на държавните приоритети.

Филип Епитропов
568 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини