Председателят на СОС: Днес е ден за прошка, затова прощавам на Ицо Хазарта

  • 26 февруари 2023 16:21

  • 1034
  • 2
Председателят на СОС: Днес е ден за прошка, затова прощавам на Ицо Хазарта
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

Днес е ден за прошка и затова прощавам публично на депутата Христо Петров (харесван от мен изпълнител Ицо Хазарта) за това че е казал, че едва ли не строим паркинг в Надежда, защото той пише писма до общината.

Това написа в своя фейсбук профил председателят на Столичния общински съд Георги Валентинов Георгиев. 

Той подчерта, че в "света на възрастните" и в правовата държава нещата не се случват така.

Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска приложи линк от 4 юни, 2021 година, когато съветниците от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и кмета на района Надежда - също от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, за първи път са представили на гражданите на Надежда проекта за общински паркинг там. 

"Тогава Ицо ХазартаИцо ХазартаХристо Петров - Ицо Хазарта е роден е на 19 декември 1979 г. в София.     Христо завършва не бил депутат, а изпълнител. Не я имало и партията му, впрочем", написа още той.

Ицо Хазарта за политиката: Сега съм по-уверен от всякога, че това е моето място и това са моите хора

"Последваха още едно обсъждане, съобразихме се със забележките на живеещите край терена, после подготвихме проект за паркинга, след това осигурихме финансиране, работихме месеци наред за всички разрешителни и съгласувателни процедури с държавните органи, гласувахме в общинския съвет за проекта, защитавахме го пред финансиращи институции и гарантирахме и общински средства със "Софийски имоти", учредявахме обезпечения, както се се случват нещата, когато искаш и знаеш как", подчерта още Георгиев.

"Паркинги с писма от депутати не се строят. Трябват идеи, визия, но и да знаеш и да можеш да го направиш, да намериш пари във време на КОВИД и после ръст с 330% на разходите на градския транспорт на София", допълни той и припомни, че "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" не е подкрепила отпускането на финансиране от Народното събрание за градския транспорт въпреки три пъти по-високите сметки за газ и ел. енергия на автобусите и метрото.

"С г-жа Фандъкова дни наред бяхме в парламента да им представяме разчетите и защо това се налага, писахме не едно и две писма с конкретни данни как се отразява енергийната криза на транспорта", обясни Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска.

"Тогава ни трябваха депутатите - всички (не само нашите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, които изнесоха битката и успяха), защото градския транспорт на София не е на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а на гражданите - на всички, без значение дали и коя партия харесват.

Прощавам на депутата Христо Петров и за това, че НЕ гласува за помощта за градския транспорт на всички български общини. Но дали софиянци ще му простят, ще решат те. На 2 април", в заключение написа председателят на Столичния общински съд. 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1034 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ицо кой

2023.02.26 | 18:44

2
Ааааа, оня средният пръст
ha

2023.02.26 | 18:16

1
Започна предизборната кампания за кметските избори. хахах

Добави коментар

Водещи новини