Веселин Марешки ще участва в извънредните парламентарни избори на 2 април

  • 20 февруари 2023 14:45

  • 1255
  • 1
Веселин Марешки ще участва в извънредните парламентарни избори на 2 април
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Лидерът на партия "ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на" Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 ще участва в извънредните парламентарни избори на 2 април. Това стана ясно, след като Районната избирателна комисия във Варна регистрира инициативен комитет за издигането на Марешки за независим народен представител, пише Труд бг.

Комитетът е 7-членен и се представлява от Николай Наков, а в състава му влизат двама общински съветници - Щериана Иванова и Николай Почеканов.

В края на миналата година те напуснаха групата „Свобода и ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на“ и заедно с независими свои колеги основаха нова петчленна група „СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на за Варна“, оглавявана от доайена в местния парламент д-р Янко Станев.

Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 се връща на политическата сцена, след като през 2017 г. бе избран за депутат в 44-то Народно събрание като лидер на партия „ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на“ и бе зам.-председател на парламента до края на мандата му.

10 месеца присъдата на Марешки не може да стигне от Варна до София

През март миналата година той бе осъден на втора инстанция от Варненския апелативен съд на 4 г. затвор за изнудване на местен бизнесмен. Делото все още не е гледано от Върховния касационен съд. 

До 28 февруари инициативният комитет трябва да предаде списъците с избиратели, подкрепящи издигането на Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 за независим кандидат-депутат, се посочва в решението на РИК.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1255 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Емѝ...

2023.02.20 | 14:49

1
Феновете на Каскета ще ни кажат ли, защо марешки не участва в някой от затворническите клубове в Централния софийски?

Добави коментар

Водещи новини