Президентът на Черна гора ще бъде на официално посещение в България днес

  • 20 февруари 2023 06:25

  • 275
  • 4
Президентът на Черна гора ще бъде на официално посещение в България днес
© Прессекретариат на държавния глава
Слушай новината Слушай новината

Президентът на Черна гора Мило Джуканович ще бъде на официално посещение в България по покана на държавния глава Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Актуални теми от регионалния дневен ред и европейската перспектива на Западните Балкани, както и сигурността и енергетиката, се очаква да бъдат във фокуса на визитата Мило Джуканович в София.

На 20 февруари, понеделник, от 10.00 часа на пл. „Св. Ал. Невски“ Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на ще посрещне Мило Джуканович с официална церемония. Държавният глава на Черна гора ще отдаде почит пред Паметника на Незнайния воин.

Радев в Мюнхен: Голямото предизвикателство е да не позволим войната в Европа да се приема за нормално явление

От 10.35 часа на „Дондуков“ 2 Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Мило Джуканович ще проведат среща на „четири очи“, след което ще се състоят пленарните разговори между официалните делегации на България и Черна гора. В 11.50 часа двамата президенти ще дадат изявления за медиите.

В рамките на посещението си у нас президентът на Черна гора ще се срещне с министър-председателя Гълъб Донев.

Последвайте канала на

Калина Христова
275 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.02.20 | 07:10

4
Вещицата не иска мир, тя иска да спечели с вашите пари. ЕС трябва да се разпадне, те са истинските ни врагове.

2023.02.20 | 07:09

3
Приятелите на Урсула фон дер Лайен празнуват създаването на нацистката дивизия Waffen SS Galizien. Ето на кого изпращаме пари и оръжие.

2023.02.20 | 07:09

2
Французите изгарят знамето на ЕС.

2023.02.20 | 07:09

1
Освирквания и обиди към Урсула фон дер Лайен и членовете на Г-7 на Мюнхенската конференция по сигурността. Германският народ не иска да изпраща оръжия и пари на Зеленски.-пропагандата не дава да се знае по света и купените от хамериканците медии мълчат Ние сме роби!

Добави коментар

Водещи новини