Росен Желязков (ГЕРБ): Бързото правосъдие не трябва да е за сметка на справедливото правосъдие

  • 17 февруари 2023 21:21

  • 789
  • 6
Росен Желязков (ГЕРБ): Бързото правосъдие не трябва да е за сметка на справедливото правосъдие
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

По време на дебатите за съдебната реформа всички становища показаха, че за законопроектът би могъл да претърпи определени редакции. Ние ще го подкрепим в неговата същност. Това заяви Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в предаването „Панорама“ по БНТ.

След 25-ти декември Народното събрание вече беше на изкуствено дишане. Парламентът трябваше да прекрати своето съществуване, защото нямаше смисъл да работи. Наблюдавахме един тежък дебат за промените в НПК, който обърка избирателите. Ние бяхме излъгани, защото ДБ и ПП реално не желаеха да се случи съдебната реформа“, посочи той.

Бойко Борисов с жестоки обвинения заради миграцията и еврозоната, подава ръка за разследването на главния прокурор

„Ние сме заявили нашата политическа позиция – да подкрепим закона. Разбира се, изчакваме и тълкувателното решение на Конституционния съд. В случая не говорим за козметични промени, а за еволюция на нашата правна система. Обществото очаква цялостна съдебна реформа, а не отделен фрагмент от нея. Ще направим всичко възможно, за да се осъществи цялостна съдебна реформа, с която гражданите да усетят, че има справедливост. Бързото правосъдие не трябва да е за сметка на справедливото правосъдие“, категоричен е Желязков.

Той коментира и санкциите „Магнитски“. „Те имат за цел да покажат какви са трансформационните процеси в една държава-членка. Трябва да отговорим на очакванията на нашите партньори по отношение на ефективното правоприлагане“, каза още той.

Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети упрекна колегите си от ПП и ДБ, че нямат никакво намерение да съставят кабинет.

„Сега пред тях има една-единствена цел – подготовката на местните избори. За тях важните избори са местните. Това е желанието на новата коалиция ПП - ДБ. Ние пак ще направим опит да съставим редовен кабинет, както и преди това, но с определен срок на дейности и конкретни приоритети“, подчерта той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
789 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.18 | 12:00

6
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
ИСТИНАТА

2023.02.18 | 06:57

5
"Другарю"Желязков,ЗАЩО УВЪРТАТЕ,след като е толкова ПРОСТО,НАРОДА ИСКА ИСТИНАТА за: КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Барселона,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,ХАЗАРТА,"ДЖУДЖЕТАТА", "Белене","Лукойл","Росенец",Капитан Андреево,ПАНАИРА,"Джемкорп","Нексо",...................за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от ШАЙКАТА Ви ОПГ"герб" и ЯТАЦИ???? Хайде де,ДАЙТЕ ги тези ОТГОВОРИ !!! След ,което ИЗБОРИ,и нека същият този НАРОД РЕШИ !!!
Емѝ...

2023.02.18 | 05:40

4
А, то затва се точели "знаковите дела" по 10 години, а не за да може да доят обвинените, пък те после да осъждат прокypатурата в Европа като ги прекратят по давност. Ясно, ясно.
ШИИБАМ ЧЕРВЕНИ ПП -тЪ...И ДБ-тъ

2023.02.17 | 21:43

2
ЖЕЛЯЗКОВ ПОПАРИ СЪНЯ НА КИРИЛ ЛИТМУСА..., КОЙТО СЪНУВА .... ПЪРВО 130 ДЕПУТАТА..., ПОСЛЕ ПАДНАХА НА НАД 121 ДЕПУТАТЯ ...........ХИХИХИХИХИХИИИИ....ОООХХ МАЙЙЙКОООУУ.....
Кирил Петков

2023.02.17 | 21:49

3
Беше или пиян или на други субстанции.
КИРИЛ ЛИТМУСА

2023.02.17 | 21:40

1
НЯКОЙ РАЗБРА ЛИ НЕЩО ОТ КИРИЛ ЛИТМУСА...." БЪЛГАРИТЕ ВЪТРЕ В ТЯХ...., БЪЛГАРИТЕ ...В ТЯХ ......" ......КО Е ТУЙ НЕЩО...? .... СУМТИ И НЕ ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИТЕ.....

Добави коментар

Водещи новини