Румен Христов: Не е възможно ДБ и ПП да спечелят изборите сами

  • 15 февруари 2023 21:00

  • 792
  • 6
Румен Христов: Не е възможно ДБ и ПП да спечелят изборите сами
©
Слушай новината Слушай новината

Имам надежда, че ще успеем да се преборим за първото място на предстоящите избори не само защото социологията го показва, но и защото на предходните избори показахме, че можем да постигнем тази цел. Въпросът е първото ни място да бъде малко по-отчетливо, с по-голяма разлика. Вероятно "Магнитски" ще се отрази на коалицията, но смятам, че трябва да се фокусираме върху проблемите на българските граждани като стандарта на живот и инфлацията. Това заяви лидерът на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в в ефира на "Денят ON AIR".

По думите му Владислав Горанов е бил "добър министър на финансите със стабилна финансова политика".

"Списъкът "Магнитски" е едно предупреждение за България", смята той.

ПП и ДБ официално подписаха споразумението за общо явяване на изборите

"През четирите месеца работа на 48-ото Народно събрание бяха приети повече закони, отколкото в предходното правителство, което беше редовно. Все пак четири месеца са много малко време", отбеляза гостът. 

В ефира на Bulgaria ON AIR Христов затвърди и позицията на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на по отношение на военната помощ за Украйна.

"Не сме коалиция на войната. Тази война може да свърши бързо, но тя ще бъде окупационна и никой не може да даде гаранция, докъде ще стигне Русия - дали няма да има апетит и към други държави. Критикувам силно президента заради изказванията му за Украйна", поясни гостът.

Според него "има заделени 200 млн. и България би могла да се възползва от тях и да постигне договорка с нашите евроатлантически партньори - да предоставим старите си системи C-300  и да получим нови". 

"Ресурсът на голяма част от оръжието, с което разполагаме в България, изтича и бихме могли да се сдобием с нови системи, които ще бъдат по натовски стандарти", категоричен бе той.

Христов е на мнение, че "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от" искат да спечелят изборите самостоятелно, но това няма как да се случи. 

"Евроатлантическото мнозинство, в което влизат ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, новото обединение "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и ДБ, ДПС и евентуално "Български възход", стига за коалиционно мнозинство", прогнозира той. 

Бившият депутат обобщи, че не е "правилно да се ходи на избори, докато една политическа формация постигне удовлетворителен резултат".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
792 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН

2023.02.16 | 16:44

6
МНОГО СЕ ОХРАНИ РУМЕНЕ-В ГЕРБ ХРАНЯТ ДОБРЕ,НО Е ДО ВРЕМЕ.
Емѝ...

2023.02.16 | 06:17

4
А кой е тоя и за какво ни сервирате мнението му за неща, за които то няма никакво значение?
МАНАФЯН

2023.02.16 | 07:20

5
КОЙ Е РУМЕН ХРИСТОВ ОТ СДС... Дойде от Русе с покровителството на местен велможа от ОК на БКП в Русе и член на ЦК! Запомнен е с големите си терзания през зимата и пролетта на 1989 година, дали стане член на БКП, защо рода на майка му са видни партизани и ятаци, комунисти или на БЗНС - Петър Танчев, защото рода на баща му са земеделци активисти на това казионно БЗНС! Стана член на БЗНС - Петър Танчев в Дружбата в Красно Село - София. На събрания, като младеж са го слагали до Министър Светла Даскалова.... Хвалеше се наляво и на дясно колко голям "връзкар" е! Дойдоха промените, Тодор Живков и Петър Танчев паднаха.... Но, той написа дисертация във възхвала на АПК и ТКЗС като единствено възможна форма за производство на зърно в България! После стана член на БЗНС Никола Петков, оказа се, че е "антикомунист".... Стана и заместник министър при Ф.Д. - СДС. Активен Ликвидатор на Българското Земеделие! Искаше да ни закрива института.... Заедно с Гошо "Тъпото" направиха БЗНС в СДС! После го хареса президента Петър Стоянов от СДС и го направи главен секретар на президентството. От година е шеф на СДС и пристана на Бойко Борисов и ГЕРБ.... Тези лоши жени, на онзи път около София, имат кристално чист морал, в сравнение с този тип Румен Христов...
????!!!

2023.02.15 | 21:22

1
"Другарю"Христов,колко "депутата" имаше "сдс" в предишният "парламент" ?!

2023.02.15 | 21:37

3
един
Кой

2023.02.15 | 21:28

2
Тоя пуяк от избори на избори се появява.Смяххх

Добави коментар

Водещи новини