"Български възход" се регистрира за изборите, Янев очаква двойно по-добър резултат

  • 14 февруари 2023 13:23

  • 669
  • 4
© Novini.bg

"Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но" внесе необходимите документи и 4092 подписа за регистрация в Централната избирателна комисия за предстоящите извънредни парламентарни избори на 2 април, предаде репортер на Novini.bg.

Надявам се, че ще влезем в парламента с двойно по-добър резултат от предния. Това каза пред журналисти след регистрацията лидерът на партията Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен.

Намерението ни е да продължим това, което демонстрирахме в 48-то Народно събрание – диалог, диалог, диалог. На българските граждани им е необходима увереност, че политическата класа е в състояние да води този диалог, да търси взаимодействие в интерес на българите, в интерес на хората, в интерес на предлагане на решения, които ги интересуват, в интерес на предвидимост в нашето общо бъдеще, бъдеще на развитие, на успех, така че всеки един български гражданин да е гордее, че е българин навсякъде по света, но най-вече в своята родина Република България, заяви Янев.

Мисля, че диалогът е начинът и че българите освен от всички кризи, се притесняват и от липсата на предвидимост в политическия живот в страната. Мисля, че това е правилният път. Надявам се нашият пример да е заразителен и други партии да тръгнат по този път и в диалога и взаимодействието да намерим онези решения, които са в интерес на всички български граждани. Без диалог няма как да намерим общите решения, подчерта лидерът на "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но".

Стефан Янев също коментира "Магнитски" и учреди младежко обединение към "Български възход"

Попитан дали от "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но" водят разговори за предизборна коалиция с ВМРО, той посочи: "Водим разговори с всички, които поискат да водим разговор. Днес се регистрирахме като партия "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но". Утре ще излезем с декларация, в която ще призовем политически партии, граждански сдружения и хора, които имат желание да се включат в нашето усилие за диалог и внасяне на разум в българския политическия живот, да заповядат. Водим конструктивни разговори. Можем да намерим различни практични решения как да вървим заедно напред".

В отговор на въпрос дали има партия, с която не биха преговаряли в следващото Народно събрание, лидерът на "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но" коментира: "Не мисля, че задаването на червени линии е продуктивен разговор. Това е проблем, който трябва да преодолеем като общество. Червените линии не водят до продуктивност, не водят до диалог, който е в състояние да даде решения. Всички в политическото пространство трябва да се смирим и да търсим начина за търсенето на баланси и предлагането на решения, а не да чертаем нови и нови червени линии и да страхуваме да седнем открито да си говорим. Сядаме и говорим открито с всеки, който пожелае".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
669 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.02.14 | 14:01

4
Досега регистриралите се,само чакат и искат,което означава,че не са за там.
Аз

2023.02.14 | 13:39

3
Предателски генерали нямат място да управляват България.
PaulaFox

2023.02.14 | 13:33

2
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
Z Z Z Z Z

2023.02.14 | 13:30

1
Никой не я ще тая проститутка, готова да легне с всеки стига да има малко парички. Същата като началника си.

Добави коментар

Водещи новини