Атанас Зафиров: Напусналите пернишката организация отдавна не са част от БСП, работеха за други политически сили

  • 13 февруари 2023 17:51

  • 619
  • 5
Атанас Зафиров: Напусналите пернишката организация отдавна не са част от БСП, работеха за други политически сили
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

"Клиентелизмът напуска БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, след като не успя да изпълни поставената задача по овладяването на партията, смяната на ръководството и председателя, и превръщането на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в една послушна и удобна партия", коментира пред журналисти зам.-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Атанас Зафиров напускането на партията на част от пернишката организация, съобщиха от пресцентъра на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

Той посочи, че от левицата не са изненадани от това действие и го определи като последователно. "В последните години пернишката организация в крайна сметка се беше превърнала в един придатък на общинската администрация", каза още Зафиров.

Според него този акт е начало на оздравителен процес. "Тези хора така или иначе не са част от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, те не работят за партията. Показват го и резултатите от последните няколко парламентарни избори, където е видно, че те работеха за други политически сили", посочи Зафиров.

Около 50 членове от БСП - Перник напускат партията

Зам.-председателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е призова напусналите да се откажат и от постовете, на които са избрани, благодарение на партията. "БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е брошка, която можеш да закичиш на ревера си, само когато имаш интерес от това. В момента те причиняват едно огромно разочарование на своите избиратели", каза той. " Затова най-достойно е да напуснат постовете, на които са избрани, всички те, включително и Станислав Владимиров - любимият кмет на Бойко Борисов", допълни Атанас Зафиров.

По-рано днес, общинският председател на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в Перник Стефан Кръстев съобщи на пресконференция, че над 50 активни членове на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в Перник са подали заявления за напускане на партията. Сред тях са кметът на Перник Станислав Владимиров и заместниците му Стефан Кръстев и Мирослав Стоицев. Поводът за напускането е провелият се конгрес в събота, на който, по думите на Кръстев, са станали свидетели на груби машинации, батални сцени и демонстриране на нежелание да се чуе друго мнение.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
619 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.02.14 | 08:47

5
Отвратителен, гнусен, мазен и ояден цървул.
ИДИЪТС

2023.02.13 | 23:50

4
ГЛУТНИЦАТА СИ Е ВЕРИ ХЕПИ! :)
А НЕКВИ ИДИЪТИ

2023.02.13 | 23:47

3
НЕКАКВИ САНКЦИИ, НЕКАКВИ СПИСЪЦИ... ВСИЧКО Е ЖУС БЕ ИДИЪТИ! НАЛИ ВИЖДАТЕ! :)

2023.02.13 | 18:41

2
Майкави д..а фалшива.
PaulaFox

2023.02.13 | 18:03

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Водещи новини