Стефан Янев също коментира "Магнитски" и учреди младежко обединение към "Български възход"

  • 12 февруари 2023 14:27

  • 1369
  • 5
Стефан Янев също коментира "Магнитски" и учреди младежко обединение към "Български възход"
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Корупцията е основен проблем за България, който трябва да атакуваме сериозно. Само говоренето за корупция не е достатъчно, трябват и реални действия.

Всичко по темата:
Новите санкции "Магнитски" 102

Това заяви пред журналисти лидерът на партия „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, ноСтефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен, коментирайки актуализирания списък със санкционирани лица от България по силата на закона "Магнитски". „На първо място, благодарност за нашите съюзници и партньори за тяхната загриженост по отношение на това, че в България има проблеми, които те виждат. Нормално е съюзници и партньори да подават такава информация към България и българското общество“, посочи Янев. 

„Става въпрос за законодателство, което е в съответните държави – САЩ и Великобритания, което е до голяма степен неприложимо в Европейския съюз, включително и в България, като държава членка. Нашият фокус е върху българското законодателство и българската правораздавателна система. От тази гледна точка призивът е, на първо място, да решим проблемите си тук, в България“, допълни още лидерът на „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“.  

САЩ обявиха нови санкции по "Магнитски": В списъка са Владислав Горанов и Румен Овчаров

Според Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен усилията в страната ни за „смислена правна реформа“ трябва да продължат и да се полагат целенасочено. „Правораздавателната система трябва да работи съобразно очакванията на българските граждани и в техен интерес, така че наистина да се създават условия за постигане на справедливост, а правосъдието да бъде така работещо, че никой да не се чувства над закона“, смята Янев.  

На същото събитие „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“ учреди и младежко обединение към формацията. На конференцията младежите приеха учредителна декларация, правилник за организацията и дейността на младежкото обединение и избраха за председател Георги Самандов, бивш депутат от партията в 48-ото Народно събрание, информира БТА. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1369 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
шьш45

2023.02.12 | 19:05

5
И при нас се клатят нещата, и то здраво. Слава богу нямаме нужда от природата да се изкаже а само от няколко неадекватни и много влиятелни хора . Затова заставам безсрамно зад Стефан Янев и неговата партия. Просто ми харесва да имам стабилна земя пад краката.
PaulaFox

2023.02.12 | 18:47

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
Емѝ...

2023.02.12 | 15:44

3
Най-младите в "Балхарский васхот" са сигурно на 50.
Da be!

2023.02.12 | 15:13

2
Kakvo stana sas chantata s parite!!!Gospodin PlamenMollov!Kradci ste vie!
Da be!

2023.02.12 | 15:12

1
Kakvo stana sas chantata s parite!!!Gospodin PlamenMollov!Kradci ste vie!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини