Гроздан Караджов: Очаквах списъкът "Магнитски" да е по-дълъг

  • 11 февруари 2023 19:02

  • 2285
  • 6
Гроздан Караджов: Очаквах списъкът "Магнитски" да е по-дълъг
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Очаквах списъкът "Магнитски" да е по-дълъг.

Всичко по темата:
Новите санкции "Магнитски" 102

Това каза в предаването "Офанзива" по NOVA NEWS бившият министър на регоналното развитие и благоустройство Гроздан КараджовГроздан КараджовГроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 г. в гр. Стара Загора. Завършва английската езикова. „Докато бях министър не позволих да се разплати нито една стотинка по „ин хаус“ договорите. С договорите за текущ ремонт и поддръжка, които са направили предишните управляващи имаше следните проблеми: Под прикритие на текущи ремонти са правени основни реформи. Едни и същи фирми, свързани с ГЕРБ и ДПС, печелят тези поръчки. Служебният кабинет обаче гласува нови 480 млн. лв., за да се разплатят старите задължения, същите тези, по които са прекратени договорите. По време на моя мандат не съм допуснал да се сключи нито един договор за текущи ремонти, които са се превърнали в основни ремонти“, каза Караджов. 

САЩ обявиха нови санкции по "Магнитски": В списъка са Владислав Горанов и Румен Овчаров

Той посочи, че не е допуснал да има разплащане на стари задължения „на калпак“. Политикът заяви, че има незаконно строителство по АМ „Хемус“. АМ „Струма“ ще я има, ако държавата влезе във функциите си, каза той. Караджов каза, че неговата нагласа за формата на управление на страната е парламентарна република. Той сподели, че Слави Трифонов знае неговата позиция по въпроса.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2285 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.12 | 18:53

6
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
баба гицка

2023.02.11 | 23:17

5
прав е дъ и бъ и нексо са следващите + пп=подлите педали
Гроздю!

2023.02.11 | 22:18

4
Нищожество Гроздю, дето лазиш като слузест червей в домашните пантофи на Сакатия си учиндолски лидер - мутра и мафиот! Очакванията са ти напълно оправдани! Има информация, че още преди изборите ще излезе допълнение на вчерашния списък "Магнитски" и в него първите имена ще са на отколешните ортаци и аркадаши в грабежите и престъпленията - Твоят сакат "стратег",дето не може да се наведе и да си избърше заника и Сикаджийската мутра от Банкя, който на минутата се отрече от толкова верния му ортак - "бездомното" нищожество Влади Горановото, с когото си поделиха ония 70 милиона, дадени им рушвет от Васил Божкав! Само че, Гроздю, Васил Божков има доказателства - и записи, и клипове! Жална им майка герберастка и на Сикаджийската мутра от подезмния свят, и на нищожеството Влади Горановото, и на пловдивската селяндурка МенТа - личната счетоводителка на цар .Киро! Впрочем, Гроздю, ти все още не си отговорил на един много важен въпрос, а той е: къде се чувстваше по-комфортно и като човек с достойнство и чест - в партията на Иван Костов, или в чалгарската просташка сган на Сакатия от Учиндол! Все пак,Гроздю, Костов не би допуснал Простак Тошко Хаджията и Балабана Джебчията дори за портиери на офиса му!
слави

2023.02.11 | 22:10

3
де-го--бочко
Емѝ...

2023.02.11 | 20:05

2
Страх го е било тоя тюфлек явно, ама тоя път му се размина.
истината

2023.02.11 | 19:11

1
Караджа ,не че ти не си позволил ,щото ако Министъра на финансите не беше те спрял и не беше ти разрешил ти не само нямаше да им платиш , 50 процента щеше да ги занесеш на простат акратуна

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини