Делегати освиркаха Нинова на Конгреса на БСП, стигна се до физически сблъсъци

  • 11 февруари 2023 14:15

  • 11385
  • 9
Делегати освиркаха Нинова на Конгреса на БСП, стигна се до физически сблъсъци
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Недопуснати делегати до заседанието на най-висшия ръководен форум на левицата нахлуха в залата и освиркаха лидера Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, докато четеше отчета за свършеното от партията в последното Народно събрание. Стигна се до физически сблъсък между недопуснатите делегати и охраната на конгреса.

Още преди заседанието на конгреса Кирил Добрев не беше допуснат до самата сграда и зала, но жалбите му бяха внесени в мандатната комисия. Това стана на входа пред зала 3 на НДК, където заседават социалистите. Това провокира нахлуването в залата на делегатите, които не бяха допуснати до самото заседание. Политическият доклад на лидера на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за беше освиркан. 

Кирил Добрев не беше допуснат до конгреса на БСП, но жалбите му бяха внесени в мандатната комисия и комисията по жалбите

"Ще ни спират делегатите, това е пълно безобразие, което се случва", каза Кирил Добрев. Запитан как е успял да пробие охраната, той продължи: "Защо да я пробиваме, ние си влизаме като делегати. А спираха и делегатите. Това е безпрецедентен акт, който прави еднолично ръководството на конгреса". 

Част от делегатите се усъмниха в легитимността на заседанието на 50-ия конгрес на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. В неговия дневен ред няма изрична точка за лидерската фигура и нейната оставка. Но евродепутатът Петър Витанов направи процедура по промяната му и поиска първа точка да бъде прекратяване на правомощията на лидера на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. "Другарю Свиленски, докога ще се преструваме, че вървим по правилния път, след като отдавна сме загубили посоката? Докога ще представяме за успехи всеки един провал и удобно ще забравяме 700-те хиляди души, които са се отказали вече от нас. Докога постоянно ще оправдаваме провалите си и с инфлацията, и с президент, и с вътрешна опозиция, и с машините. От вчера сигурно и със закона "Магнитски". Докога ще отказваме да носим вината? Вината я носим всички, но винаги лидерът носи отговорността. И истинският лидер… той умее да води битките, умее да печели битки, но умее и да предава щафетата тогава, когато с усилията си не може да подобри резултата", обяви Витанов. 

Румен Гечев каза, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не може да влиза в самоубийствени процедури преди изборите и заяви, че това е опит за атентат срещу БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. "Българската социалистическа партия не може да влиза в самоубийствени процедури 5-6 седмици преди провеждането на изборите и тук няма значение как се казва председателят на партията, макар че неговите качества имат значение. Ние защитаваме в случая и Българската социалистическа партия. Първо, предложението е противоуставно и това беше установено и в Националния, съвет, и в съответните ръководни органи на конгреса. И второ, как си представяте вие? Днес цял ден да обсъждаме въпроса за лидера на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, да принизяваме партията… Така че този опит за атентат срещу БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е преди изборите няма как да мине", добави той, цитиран от БНР.

Корнелия Нинова: БСП няма да прави коалиция с ГЕРБ

Гласуване на това предложение за прекратяване на правомощията на лидера на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за не бе допуснато до гласуване. След което Нинова започна своя политически доклад.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
11385 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.12 | 18:55

9
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
Иванова

2023.02.11 | 19:12

8
Нинова изобщо не е човек, който може да е водач на лява партия. Тя прокарва единственно популистки мерки, за които си мисли, че й печелят гласоподаватели.
Sarbeca Z

2023.02.11 | 16:54

7
Браво Корни. Ти направи немислимото -- докара до разпад и самоубийство червената болшевишка кал . Изтърпи още малко , до зануля.ването на гадовете и ще те направим почетен председател на ДейБъ

2023.02.11 | 14:29

1
БZП потъва няма бъдеще сами си го заслужиха.

2023.02.11 | 15:47

6
Никога не червените не са те и али бъдеще. Само с терор са ни дърпали към миналото.
Емѝ...

2023.02.11 | 15:37

5
Не закачайте Нинова, нека работи. Бой по копейкин трябва повече.
Аз съм много доволен от

2023.02.11 | 15:21

4
Нинова. Съсипа БСП.

2023.02.11 | 15:19

3
Болни хора
Ванко…

2023.02.11 | 15:02

2
Типично за червените КХМЕРИ...

Добави коментар

Водещи новини