Евродепутатите от ДПС призоваха Фон дер Лайен и Шарл Мишел за подкрепа на пострадалите в Турция и Сирия

  • 09 февруари 2023 13:38

  • 541
  • 2
Евродепутатите от ДПС призоваха Фон дер Лайен и Шарл Мишел за подкрепа на пострадалите в Турция и Сирия
© БСП
Слушай новината Слушай новината

В писмо до председателя на Европейския съвет Шарл МишелШарл МишелШарл Мишел – белгийски политик и премиер на страната. Шарл Мишел е роден на 21 декември 1975 г. в и председателя на Европейската комисия Урсула фон дер ЛайенУрсула фон дер ЛайенУрсула фон дер Лайен – германски лекар и политик (по баща Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е българските евродепуати от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е, Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност и Атидже Алиева-ВелиАтидже Алиева-ВелиАтидже Алиева-Вели е родена в град Девин на 18 септември 1981 г. През 2003 г. завършва бакалавърска призовават за подкрепа на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия и силен европейски отговор и солидарност за засегнатите региони.

Всичко по темата:
Земетресенията в Турция и Сирия 693

„Турция и Сирия са претърпели много щети от земетресения през цялата си история, но земетресението от 6 февруари е най-голямото регистрирано в Турция за последния век. Необходима е хуманитарна помощ за засегнатите райони, която трябва да бъде предоставена спешно, за да се осигури незабавна подкрепа в търсенето на оцелели под развалините и да се възстанови основната инфраструктура в засегнатите региони. Всички ние, които сме част от Европейския съюз трябва да изпълним своята историческа отговорност и да увеличим подкрепата си за жертвите на това опустошително бедствие. Затова като членове на ЕП сме готови да подкрепим всички общи усилия за тази цел.“, се пише още в писмото, адресирано до председателите на Европейската комисия и Европейския съвет. Писмото е изпратено до всички евродепутати и цели да събере максимална подкрепа. 

Юмер: Не земетресението, а некачественото строителство в Турция убива хора

Снощи Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е е провел среща с европейския Комисар по управление при кризи – Янез Ленарчич. Ленарчич е уверил, че ЕС ще се мобилизира и ще окаже навременна финансова и хуманитарна подкрепа на Сирия и Турция. По думите му Европа ще отговори своевременно на кризата с мащабна подкрепа за пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия. Междувременно лидерът на европейските либерали Илхан КючюкИлхан КючюкИлхан Кючюк е роден на 16 септември 1985 г. в гр. Севлиево. На европейските избори през май 2014 г. е инициира мащабна кампания от името на АЛДЕ, в която за часове се включиха хиляди дарители.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
541 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.09 | 13:53

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
Stamatis

2023.02.09 | 14:22

2
Все едно от какъв етнос е, Илханчо е много ограничен, сервилен и нагъл тип! да не говорим че прилича на кученце-касичка!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини