Крум Зарков подписа споразумение с всички синдикати от системата на ГДИН и ГДО

  • 07 февруари 2023 16:06

  • 877
  • 2
Крум Зарков подписа споразумение с всички синдикати от системата на ГДИН и ГДО
© Министерство на правосъдието
Слушай новината Слушай новината

Министърът на правосъдието Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо подписа споразумение с всички синдикати от системата на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ (ГДИН) и Главна дирекция „Охрана“ (ГДО), съобщиха от правосъдното ведомство.

Подписи под документа в кабинета на министъра сложиха председателите на Съюз на синдикални организации в системата на МП – Иван Иванов, Синдикат на служителите на затворите в България – Ясен Тодоров, Синдикат „Охрана“ – Петко Чалъков, Синдикат на пенитенциарните служители – Иван Иванов, както и на новоучредените Синдикат на служителите в МП – Ваня Тихова и Синдикат на служителите в ГДИН – Пролет Николова.

Споразумението урежда сътрудничеството между министъра и синдикатите при осъществяване на социалния диалог в МП за гарантиране и защита на служебните, социално–икономическите и професионални права и интереси и за подобряване на жизненото равнище на държавните служители в ГДИН и ГДО – членове на синдикатите. То се сключва за срок от три години и влиза в сила от днес.

Зарков отчете 100% изпълнение на приоритетите си като правосъден министър

„Благодаря за инициативата и извършената работа. Това споразумение е в общ интерес“, каза министър Зарков на синдикалистите.

Константин Тодоров
877 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Eлeктpа

2023.02.08 | 01:01

2
Що да не подпише комунето, днес е тук утре го няма, и друг ще оправя бакиите му...
РСИН - Перник

2023.02.07 | 16:42

1
Инспектор Пролет Николова е нашата гордост, от служителите на РСИН - Перник !!!

Добави коментар

Водещи новини