Кирил Добрев: Избирателите не харесват асистенти, а лидери

  • 07 февруари 2023 14:50

  • 802
  • 1
Кирил Добрев: Избирателите не харесват асистенти, а лидери
© Булфото (архив)

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е готова за предизборната кампания и причините не са вътрешни, а в политическото поведение на ръководството. Когато през последната година си прескачал от политическа маса на политическа маса, бил си с ПП и ДБ, после си пофлиртувал малко с ГЕРБ и с ДПС, това страшно демотивира избирателя. Това коментира пред БНР Кирил Добрев от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е

И допълни, че ръководството на партията трябва да разбере - избирателят на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не приема партията като балансьор, а като основен играч: 

"И когато ти я принизиш до положението на сервитьор, няма как да ти гласуват доверие. Хората, които гласуват за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, искат или управляваща, или основна опозиционна партия, а не посредствен политически елемент. Никой не харесва асистентите, а лидерите". 

В предаването "12+3" Добрев посочи, че от партията се отстраняват хора, които имат различно мнение. 

Кирил Добрев: Много вероятно е в следващия парламент да видим коалиция между БСП, ГЕРБ и ДПС

"Партията ще преживее и тези избори, ще дойдат нови. За ръководството обаче тези избори са фатални, защото, ако не успеят да останат закачени някъде във властта, просто си отиват и от вътрешнопартийната аудитория". 

Според него близо 700 000 избиратели, които спряха да гласуват за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, искат смяната на настоящето ръководство на партията. 

"Вдясно върви консолидация, за да може да се атакува първото място. Вляво - разпарчетосване, за да има повече свободни избиратели, за да може някой да краде. Ляво обединение може да има само с БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Обединението е изключително важно". 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
802 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бай Данчо

2023.02.07 | 15:40

1
кирльо, а ти за кой пренасяше валутата на Калотина да те е.ба в селския лидер?!

Добави коментар

Водещи новини