Румен Овчаров: Вътрешната опозиция в БСП бетонира Корнелия Нинова начело

  • 06 февруари 2023 18:59

  • 1478
  • 2
Румен Овчаров: Вътрешната опозиция в БСП бетонира Корнелия Нинова начело
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

20 души, сред които Кирил Добрев, не се регистрираха на пленума на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, за да провалят кворума и се подиграха с колегите си. Аз съм изключително разочарован от вътрешната опозиция в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Тя бетонира Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за начело. Начинът, по който се идентифицира тази опозиция, ги прави смешни. Те не предлагат нищо ново, нямат идея. Това заяви бившият министър на енергетиката Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Новото ляво не е нито ново, нито ляво обединение. Това са предатели, които късат месо от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Тези хора са само нули, единицата е БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е трябваше да подготви новия конгрес и да се види какво ще е новото ляво преди изборите“, подчерта той.

Свиленски: Лидерският въпрос в БСП не е на дневен ред

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е през последните няколко месеца доста ясно реализира лява политика и се видя, че тя може да го прави. Това са леви неща и никой няма право да твърди, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е лява партия“, изтъкна Овчаров.

Той припомни, че БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е предложи единствената възможна формула за изход от политическия блокаж. „Защо ПП и ДБ не можаха да надскочат вътрешнопартийните си линии и да дойдат на лидерската среща да се състави експертно правителство, което да ни извади от кризата? Ако не излезем от този коловоз и не променим модела за съставяне на правителство, ще отидем на нови избори“, прогнозира Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в.

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1478 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.02.06 | 22:30

2
Р.Овч. пак изпълзя. Няма ли затвор за тоя предател. Той ни набута в ръцете на путьо с агент Гоце тройния шлем. БСП наистина са единицата - 1% на изборите. Предатели говнояди, всичките ста за затвора с отнемане на всичко от семействата и роднините им.
бай Ставри

2023.02.06 | 20:37

1
ТОЗИ,защо още не е при мен ?!

Добави коментар

Водещи новини