Братът на Емил: Все едно се е изпарил

  • 06 февруари 2023 09:14

  • 7103
  • 1
Братът на Емил: Все едно се е изпарил
© Фейсбук

„Все едно се е изпарил. Няма го и не мога да си обясня защо. Въпреки всички усилия и цялата помощ на Перник, и водолази, никой не го вижда. Това води до полудяване. Седим със семейството ми и се чудим, през 15 минути си звъним с кошмарни сценарии“, разказа Мартин, брат на изчезналия Емил Боев. 

25-годишният Емил е в неизвестност вече повече от седмица. Той е забелязан последно в нощта на фестивала „Сурва“ в Перник.

Братът на издирвания Емил Боев разпространи карта с предполагаемия му маршрут

„Имам достатъчно сведения, имам телефона и съобщенията му. Момчето просто е искало да се прибере. Няма случаи, в които да е искал да се изолира или да направи нещо на себе си. Моята логика е, че е останал сам в четири сутринта. Пили са на фестивала, нямал е свой човек, студено му е, изплашен е. Приятелката му е от Перник, два или три пъти да е ходил там. По последни данни са имали уговорка с неговия приятел да отидат да спят в къща на негови познати. Представям си, че си е помислил, че неговият приятел е вече там и е тръгнал да го търси“, каза Мартин Боев.

По думите му камерите показват, че Емил е прекосявал целия град в търсене на нещо. 

„Единственото, което не ми се вписва е, че не го виждам на други камери, освен две. Отива в покрайнините на града, вижда се, че търси нещо, че е изплашен и му е зле. След това няма кадри от връщането му. Безсилен съм пред тази ситуация, освен да обхождам и гледам камери“, допълни Мартин. 

Търсенето на 25-годишния младеж продължава. По думите на Мартин брат му може да е станал жертва на посегателство. Той призова за по-сериозна помощ от полицията и държавните институции. 

Радина Лазарова
7103 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.02.06 | 11:06

1
spokoino bre i brat ti kato onova momce shte popase treva iz gorite i shte go nameriat

Добави коментар

Водещи новини