Македонски българин: Стига вече! Чашата преля

  • 06 февруари 2023 08:54

  • 2399
  • 2
Македонски българин: Стига вече! Чашата преля
© bglonair

Каква трябвало да бъде Българската позиция към институционалната омраза и провокации от страна на РСМ?!

Всичко по темата:
Отношенията България - РС Македония 948

От сутринта слушам и чета разсъждения и шикалкавения от хора, претендиращи да се наричат политици, лидери, държавници и прочие.

Хайде стига вече!

Чашата преля и без значение каква ще е цената, която ще трябва да се плати, българският народ е длъжен да защити достойнството си ясно и категорично с всички средства на модерния и демократичен свят.

Македонски българи с разкрития след срещите в Брюксел

Всяко човешко същество има достойнство и никой няма право да се гаври с него!

"Държава, която не изпълнява международни договори, която спира свободното движение на хора (което е основен принцип на ЕС), пречи на свободата на словото, спирайки и забранявайки на журналисти да си вършат работата; държава, която не изпълнява поетите ангажименти като условие за започване на преговори с ЕС.

Държава, която приема закон с обратна сила, който забранява български организации; държава, която допуска нападения и престъпления, извършвани поради етническа омраза;

Държава, която индоктринира език на омразата чрез образователната система и фалшификациите на миналото, НЯМА как да започне преговори и да стане част от ЕС"

Това е позицията, която трябва да се изрази от всички институции в България още днес, пише Петър Колев, македонски българин и журналист във Фейсбук. 

Радина Лазарова
2399 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Мдм

2023.02.06 | 10:13

2
Спокойно хора, не се ядосвайте заради сърбоманите пос.рани!! Скоро руската кочина ще престане да съществува и само месеци след това, сърбоманските макета ще ни станат доброволно приятелчета!!! Сръбската свинщина няма да има гърба на руските алкохолици и политиката им ще се промени мигновено!!! Спокойно само, засега макетата нямат шанс да подушат ЕС дори и след 20 години!!
Да

2023.02.06 | 09:22

1
Прав си баце, ама нашите политици са крувенца. От тях реална,истинска защита на национален интерес не очаквай!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини