Калоян Паргов (БСП): Важно е как избирателите вляво ще оценят ролята и поведението ни

  • 03 февруари 2023 20:25

  • 449
  • 4
Калоян Паргов (БСП): Важно е как избирателите вляво ще оценят ролята и поведението ни
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Тази заявка е напълно нормална. Въпросът е дали избирателите ще си променят отношението към БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, което последните две години е силно влошено. Цялото ни общество е разделено и целият парламент, който си отиде вчера, отразява разделението в обществото", каза членът на НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Калоян Паргов в студиото на "Денят ON AIR".

Пред Bulgaria ON AIR той заяви, че политическата криза ще продължи и едва ли изборите ще бъдат панацея. Според него основният мотив за обръщането на 180 градуса на БСП е свързан с изчисленията на професор, който е "подклал" ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е.

"Не вярвам, че членовете, симпатизантите и електоратът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е стигнал дотам, че да се страхува. Една от прогнозите е, че ще увеличи мандата. Избирателите не са константа. В последните години те смениха своя пристан. Избягаха от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, отидоха при ИТН, част се върнаха... има преселение на избирателни корпуси, които търсят своя постоянен пристан", посочи гостът.

Ще има стремеж да се сформира правителство и участие във властта

По думите му на 11 февруари на Конгреса темата "за" и "против" коалиция с ГЕРБ едва ли ще бъде решаван. "Концептуален Конгрес. Концепция за нова програма на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, за която очевидно има нужда. Ние сме в предизборна обстановка, а тя диктува друг дневен ред. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ще бъде най-съществената, но поради кризата в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, отваря вратите и на други формации, които ще търсят своето явяване", обобщи Паргов.

Членът на НС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е коментира и темата с хартиената бюлетина. "Оказва се, че Асен Василев и Кирил Петков държат на този факт. Няма как да се спре износът на оръжия. Когато има военни конфликти, този износ се увеличава. Ако ние държим, че не искаме да участваме в тази конфликт, възможно ли е да има клауза, която забранява реизнос на тези получатели на оръжието? Това, което съм чул от Нинова, е, че нито един патрон не е изнасян", коментира той.

Паргов подчерта, че за резултата на изборите е важно как избирателите вляво ще оценят ролята и поведението на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е през последната една година.

"Това ще бъде поредна оценка. Успехът с минималната работна заплата, който се постигна в парламента, е стъпка в правилната посока. Бъдещето на левицата минава през едно осмисляне на лявото в новите условия, което не е само по силите на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, но и на всички онези части от ляво", каза още гостът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
449 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
PaulaFox

2023.02.04 | 10:10

4
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032
М. Иванов

2023.02.04 | 07:48

3
Трагично, марш веднага в обора

2023.02.03 | 20:38

1
поведението ви е като на Шутки. Недоклатени.

2023.02.03 | 21:33

2
оди у лево.

Добави коментар

Водещи новини