Комитова: „Български възход“ ще бъде част и от следващия парламент

  • 02 февруари 2023 13:10

  • 279
  • 3
Комитова: „Български възход“ ще бъде част и от следващия парламент
© Novini.bg/ Canva

Смятам, че “Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“ (БВ) ще влезе в следващото Народно събрание, коментира пред журналисти в парламента Виолета КомитоваВиолета КомитоваДоц. д-р архитект Виолета Комитова завършва образователна степен магистър по архитектура през 1980.

Тя обясни, че БВ са показали диалогичност и искат да наложат този стил на разговор между политическите сили, дори когато са на различни мнения. Да говорим с аргументи, а не с обиди, обясни депутатът.

Стефан Янев за 48-ото НС: Загубено време в безсмислени караници за власт

Надявам се, че „Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но“ успя наложи този стил в парламента, добави Комитова. Тя е убедена, че, ако партиите не възприемат този подход, а водят кампания, в която изричат тежки думи, след което лидерите не могат да се погледнат, няма да се постигне добър резултат.

За новото служебно правителство смята, че ще продължи досегашната линия. Не мога да давам оценка на цялото правителство, смятам, че работят в напрегната обстановка, министрите имат краткосрочни, дългосрочни задачи, има доста неща, които да свършат, отбеляза тя. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
279 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Така ли?!

2023.02.02 | 13:47

3
Че откъде пък си толкова сигурна ма, слугиньо на селяндурина от Славяново и национален предател, той ли ти обеща?! Че вие ма, набързо проектираната от (п)Резидента на Решетников прокремълска групичка в този парламент вие само лазехте като слузести червеи от група на група, да си предлагате услугите и "подкрепата", ама най-много предлагахте на геребрастките престъпници и на сараите! Голям позор си ма, ГЕРБамитова, пародн -Комитова!
Абе

2023.02.02 | 13:27

2
Абсолютно вярно. Ще е вътре за да прави сфирки на останалите и да им чисти тоалетните. Тая ще е главен чистач.

2023.02.02 | 13:23

1
Да да ама НЕ.

Добави коментар

Водещи новини