Тома Биков: Президентът постъпи правилно със смяната на Минеков

  • 02 февруари 2023 12:27

  • 676
  • 1
© Novini.bg

Има сектори, в които министрите се справят сравнително добре, има други, в които се справят сравнително лошо. Радваме се, че оценката на президента по отношение на г-н Минеков съвпада с нашата. Ако има истински силен провал, това е в сферата на културата. Такова мнение изрази пред медии в парламента Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в по отношение на служебната власт.

„Имаме нулева работа по Плана за възстановяване и устойчивост, като рискуваме изобщо да бъде провален за българската култура – това са 46 милиона за дигитализация и още толкова културни дейности. Нула работа по този въпрос. Да не говорим за раздорите в творческата общност, с личното участие на министъра“, допълни Биков.

Той пожела на новия служебен министър на културата "малко да позакърпи" ведомството, което в продължение на две години е било "умишлено унищожавано и доведено до абсолютна безпътица и колапс".

В заключение посочи, че очаква от служебния кабинет да организира изборите по най-подходящия начин и да не участва в предизборната кампания.

Изрази също така и надежда в 49-ото Народно събрание най-накрая да се тръгне в посока стабилизация на страната.

Радев с укази - разпусна НС официално, смени само Минеков от служебния кабинет

Владимир Василев
676 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Ха-ха-ха!

2023.02.02 | 12:56

1
Абе, Цанка с разцепения на Околовръстното задник, викат й още Тома Биковата, освен много нагла, безскрупулно коварна и политическа проститутка, е и много проста бе, "гласоподаватели" на герберастката шайка! Ами днес директно заяви одобрението си и Народният театър да остане в мръсните ръце на сарайското чудовище - милиардера агент Сава, новия султан, така да се каже, който винаги е държал на къса каишка сикаджийския бос на Цанка! И с какъв сурат отсега нататък ще отричаш, че не сте коалиция с ДъПъСъто на Карадаятъ ма, Цанке?Защото Минеков водеше борба сегашният директор - жалкото нищожество Василев, отявлен ибрикчия и слуга на агент Сава, да бъде уволнен! Да, ама Фатмакът от село Славяново не дава! Че нали после ще му се разсърдят от ДъПъСъ-то?!

Добави коментар

Водещи новини