Кирил Петков: Този парламент не си свърши работата, но не бива да се отчайваме

  • 02 февруари 2023 10:16

  • 579
  • 5
Кирил Петков: Този парламент не си свърши работата, но не бива да се отчайваме
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

Този парламент не си свърши работата. Не решихме ключови въпроси. Много от законите, които бяха нужни по Плана за възстановяване, не се случиха. Направихме законови промени, като въвеждането на хартиената бюлетина, което върна България назад. Но не трябва да се отчайваме, сега идва времето за голямото обединение. Това коментира пред журналисти в парламента съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" (ПП) Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

По думите му всички хора с кауза за България трябва да се обединят, за да може в следващия парламент да има такова мнозинство, че всички приоритети да се реализират.

Имаме разбиране, че ДБ и ПП са само началото на това обединение. Предстои ми среща с много граждански организации, които трябва да застанат с активна позиция. Всички активни граждани трябва да застанат и да сме сигурни, че злоупотребите в следващите избори няма да се случат. С гражданските организации ще направим едно голямо обединение и те ще застанат зад общата ни кауза и ще я допълват, обясни Петков.

Андрей Гюров, ПП: Ясно е кой е виновен да няма редовно правителство

Той поясни, че няма да се правят "политически сделки", а целта на всеки трябва да бъде в това да иска България да напредва и да се развива.

Сред организациите, които ще бъдат поканени на разговор, Петков посочи "Правосъдие за всеки" и "Спаси София".

Съпредседателят на ПП подчерта, че голямото обединение е много повече от политически сбор, уточнявайки, че тук става дума за цялото ни гражданско общество.

Владимир Василев
579 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.02.02 | 11:20

5
Подменени Педали и ДБ не бива никога да влизат отново в парламента!!!ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
Г

2023.02.02 | 11:09

4
Олигофрен прос

2023.02.02 | 10:53

3
ПРОМЯНАТА, ПРОМЯНАТА ИЗГОНИ НАРКОМАНИТЕ
123

2023.02.02 | 10:49

2
Като те слушам и гледам направо се отчайвам. Ти не можеш овце да пасеш, народ искаш да водиш.

2023.02.02 | 10:40

1
naprotiv amerikanski otpadak tozi parlament raboti izcialo za tvoite gospodari dade orajie na usraina i plati miliardi za reciklirani samoleti a za narodat prestapnik dade 0000

Добави коментар

Водещи новини