Служебният кабинет ще обсъжда мерки за понижаване на цените на горивата

  • 01 февруари 2023 06:16

  • 883
  • 2
Служебният кабинет ще обсъжда мерки за понижаване на цените на горивата
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Служебният кабинет ще обсъжда предоставянето на дерогации, свързани с действия на Русия в Украйна, както и евентуални мерки, които да бъдат предприети за понижаването на цените на горивата за гражданите и икономическите оператори в страната.

Това предвижда част от дневния ред на днешното редовно правителствено заседание, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. 

Правителството ще обсъжда още предложение за промени в Закона за МВР, в Правилника за устройството и дейността на МВР, както и промени в Закона за културното наследство. 

МС: От 1 февруари децата до 10-годишна възраст ще пътуват безплатно в обществения транспорт

Дневният ред на заседанието предвижда също кабинетът да определи управляващия орган на Стратегическия план за развитието на земеделието и селските райони на България за периода 2023 – 2027 г. 

Очаква се правителството да реши дали да предостави безвъзмездно имот публична държавна собственост на Национална компания „Железопътна инфраструктура“, за рехабилитация на жп участъка Оризово – Михайлово. 

Росица Валентинова
883 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
60+

2023.02.01 | 07:34

2
Къде е левчето?? Пропана си беше 1.20лв. и пак си е толкова??
ИСТИНАТА

2023.02.01 | 06:51

1
Е ,каква стана тя,та нали ИЗРИТАХМЕ Г-дата Петков и Василев,ЗАЩО пак ЦЕНИТЕ НАГОРЕ ?!?!?! А бе,КЪДЕ са "ДРУГАРИТЕ" Бойко и Делянчо да ОБЯСНЯТ????

Добави коментар

Водещи новини