ПП организира кръгла маса относно предизвикателствата в системата на осиновяването

  • 30 януари 2023 16:19

  • 380
  • 1
ПП организира кръгла маса относно предизвикателствата в системата на осиновяването
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

„Нашите деца и нашите родители: Актуални предизвикателства и решения в областта на осиновяването в България“ е темата на кръгла маса, която „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ организира на 31 януари от 14:00 ч. в зала „Запад“ в Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на партията.

В дискусията ще се включат народни представители от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“, представители на общността, както и неправителствени организации от сектора, които ще обсъдят как може да се подобри системата на осиновяването и да се постигне достоен живот на осиновените и осиновителите в България. 

Да бъдеш изоставен в дом през комунизма: Александра търси биологичните си родители

Темата е продължаващо усилие на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“, тъй като над 2 000 000 българи са пряко или косвено свързани с осиновяването у нас. Над 1500 деца годишно са в списъците за осиновяване и над 1400 кандидати за осиновители поемат по пътя към своето дете. Дискусията трябва да намери своето развитие в българското общество и в българското законодателство.

Инициативата за кръглата маса е на народния представител от ПГ на ПП Христо Петров. Събитието ще бъде отворено за всички заинтересовани страни и за медиите.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
380 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
баба гицка

2023.01.30 | 16:48

1
кирчо е ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ, от констуциония съд, каква подкрепа чакате от лъжци

Добави коментар

Водещи новини