Кметът на Перник и областният управител на среща с Херо Мустафа

  • 30 януари 2023 12:36

  • 614
  • 2
Кметът на Перник и областният управител на среща с Херо Мустафа
© Община Перник

Кметът на община Перник Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в и областният управител Людмил Веселинов се срещнаха с посланика на САЩ Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат,.

Срещата бе проведена в сградата на Минната дирекция, където посланикът разгледа и подредените за XXIX Международен фестивал на маскарадните игри „Сурва“ изложби.

Тя бе впечатлена и от картината на художника Христо Берберов „Харамии“, като добави, че познава творчеството на художника.

Херо Мустафа: Върховенството на закона остава важно предизвикателство за България

На срещата бяха обсъдени теми свързани с борбата с корупцията и стана ясно, че кметът Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в е един от десетте кметове на общини в страната подписал пакта за превенция и противодействие на корупцията на общинско ниво, иницииран от Международния републикански институт.

Бе засегната и темата за работата на въглищните централи. „Посоката на Европа е ясна. Тя ще става по-зелена и цената, която ще се плати в трите региона - Перник, Стара Загора и Кюстендил ще бъде висока. Затова е важно да бъдем подготвени, защото Перник е най-топлофицирания град в България“, заяви Владимиров. Той добави, че помощта на експерти в сферата е изключително важна, за да може този преход да премине бързо и качествено.

Посланик Мустафа коментира, че експертите на посолството биха могли да дадат съвети за подобряване на работата в сферата и намаляване ползването на твърдо гориво за отопление.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
614 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.02.13 | 18:54

2
Кога ще хакнете Бойко Борисов във списъка магнитски????
тъпо, по-тъпо, най-тъпо, журнальо

2023.01.30 | 12:45

1
и къв е "красивят подарък"?

Добави коментар

Водещи новини