Корнелия Нинова: Всички, които подкрепиха износа на оръжие за Украйна, се обединиха да обвинят БСП

  • 28 януари 2023 16:13

  • 1416
  • 28
Корнелия Нинова: Всички, които подкрепиха износа на оръжие за Украйна, се обединиха да обвинят БСП
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

„След интервюто на Кирил Петков, в което казва, че е изнасял тайно оръжие за Украйна, днес и ген. Атанас АтанасовАтанас АтанасовАтанас Атанасов завършва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има сподели за разговори с президента на Украйна Зеленски по време на посещението им в Украйна. В последните седмици ГЕРБ, ДБ и ПП се състезават кой ще се сложи повече на външните си покровители”. Това написа лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за в профила си във Facebook.

„Борисов се похвали, че благодарение на него НС е решило да предоставяме  оръжие за Украйна, а ПП и ДБ не го направили, защото БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е ги спирала в правителството. Борисов в свой стил им пусна въдицата и те я лапнаха като шарани. Кирил Петков се хвърли да обяснява , че всъщност той е първенецът, тъй като отдавна го правел тайно и спасил Украйна. А днес ген. Атанасов, за да не остане по-назад, разказва, че по време на посещението на двамата в Украйна, Зеленски ги поздравил”, продължава Нинова.

„Сега чакам Христо Иванов да каже, че лично го е карал с лодка от Росенец до Киев.  И защо вкупом да не обвинят за това БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която била излъгала левите избиратели, според президента Радев, който пък отказа да наложи вето върху предоставянето на оръжия?

Ген. Атанасов разкри какво е казал Зеленски на българската делегация при посещението ѝ до Киев

"Значи така, всички, които подкрепиха износа на оръжие в парламента и служебният кабинет, който го изнесе, се обединиха, за да обвинят единствената партия, която в правителството беше спирачка за това и те го знаят, а в парламента гласувахме против и сезирахме Конституционния
съд за противоконституционност на решението за предоставяне на оръжие”, пише Нинова.

„Е, вече прекалихте. Няма как да ви го позволим.

1. България не е изнесла нито един патрон за Украйна. Който твърди обратното , да покаже поне един документ.

2. Само БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е от коалиционните партньори в правителството отказа да пътува в делегацията до Украйна.

3. Само ние от коалиционните партньори заявихме категорично на външния министър на Украйна, когато беше на посещение в българския парламент, че няма да предоставяме оръжие и че сме суверенна държава и никой не може да ни нарежда.

Очевидна е целта: за втори път в предизборна кампания да се удари БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Няма как да ви го позволим. Има официални органи, които разрешават тези сделки.

Искаме отговор от членовете на комисията – МИИ, МВР, МО, МВнР, ДАНС, Военно разузнаване поставяли ли са подпис под сделки за Украйна, или с посредници за Украйна и с маршрут за Украйна.

Одобрявали ли са предоставен от някой купувач, посредник или трета страна, сертификат за краен потребител Украйна? Ако отговорите са не, всички които твърдят, че са правили нещо тайно зад гърба на официалните институции и службите за сигурност, незабавно да понесат отговорност с цялата сила на закона", завършва Нинова.

Мая Йорданова
1416 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар
Ми

2023.01.30 | 20:31

28
Нинова, това ти ли си!!! Не можах да те позная! Ма много си се сбръчкала Ма
PaulaFox

2023.01.29 | 00:12

27
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2023.01.28 | 18:54

23
Никога повече натовско робство в България!

2023.01.28 | 21:43

26
Браво ! Нашето място е с братска Русия.

2023.01.28 | 19:02

25
Европа се превръща в кенеф.Русия е нашето спасение.

2023.01.28 | 19:00

24
С кого ли не се събрахте, сега и с герб. Евроатлантици такива.

2023.01.28 | 18:53

22
Браво ! Нашето място е с братска Русия.

2023.01.28 | 18:53

21
Крайно време е някой да покаже на бял свят Бланките за продажба на оръжие където последната част се попълва от крайния получател и която се връща при производителя на оръжие ! Крайният получател -Украйна попълва тази бланка която се връща във България при производителя на оръжието .. -нещо неясно ?

2023.01.28 | 18:50

20
250 000 руснаци всяка година бягат от Русия завинаги. И те м.paзят Русия и не искат да живеят като кучета. Само БСП живее в някакъв илюзорен свят.

2023.01.28 | 18:40

19
Това, което прави Нинова, е да защитава лъжите си. Тя е абсолютен изверг като всички от БСП. Заради такива като нея цялата държава е провалена.

2023.01.28 | 18:38

18
Всички комyнисти говорят едни и същи тъпизми сякаш са правани от един k.yp. Много им знае муцката лaй.няна.

Добави коментар

Водещи новини