Кристиан Вигенин (БСП): Лявото трябва да се обедини на принципна основа

  • 27 януари 2023 18:47

  • 447
  • 5
Кристиан Вигенин (БСП): Лявото трябва да се обедини на принципна основа
© Кадър: БНТ
Слушай новината Слушай новината

С голямо мнозинство бяха приети законовите промени за контрол на главния прокурор, но много трудно могат да стигнат до второ четене. Плюсът е, че около тях имаше доста сериозна дискусия по това какво трябва да се направи и в каква посока вървим. Това, че около тях се постигна голямо мнозинство дава надежда, че в следващия парламент това ще е първото, прието решение. Някои от законопроектите обаче са на ръба на Конституцията. Трябва да се доизбистрят някои предложения. Това заяви зам.-председателят на Народното събрание от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, в предаването „Още от деня“ по БНТ.

„Ние сме най-последователната политическа формация по отношение на промените в Наказателния кодекс. Ние обосноваваме нуждите от контрол на действията на главния прокурор. Гласуването днес показа къде е нашето политическо място. Това е първа стъпка да се постигне съгласие по тези теми“, подчерта той.

Вигенин коментира дали служебния кабинет, в който има членове на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, следва политиката на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. „Нашата политика е различна от тази, реализирана от служебния кабинет. Нашите съпартийци в кабинета са там по своя воля. В някои моменти политиката на служебния кабинет се различава драстично от политиката на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Нямаме намерение да водим някакви войни с никого“, обясни зам.-председателят на НС.

След бурни скандали и дебати - НС прие 4 законопроекта за промени в НПК и отхвърли един

„Ако БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е силна в момента, това е съвкупен резултат от усилията на много хора. И сегашното ръководство направи свои грешки, но воденето на постоянни войни и в партията, и извън нея, водят до този резултат“, заяви още социалиста, визирайки заявките на бивши членове на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за ново политическо обединение в ляво.

„Призовавам да бъдат заровени томахавките, да стъпим на нашите принципи и да градим идеи. Всичко стана много личностно в последно време. Някои социалисти така и не намериха общ език. Лявото има всички основания и възможности да върви към обединение на принципна основа. Част от хората, които се опитват да правят втора писта в лято не разбират, че това няма как да се случи без БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Аз съм оптимист за лявото в България“, изтъкна Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
447 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.27 | 22:54

5
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Анонимен

2023.01.27 | 22:53

4
Ако Дясното се обедини на принципна основа, Лявото ще си остане слушател в парламента.

2023.01.27 | 21:48

3
ПЕД. ЕРАС

2023.01.27 | 20:04

2
Я вагина
лявото

2023.01.27 | 19:20

1
да оди у лево.

Добави коментар

Водещи новини