Нинова за Истанбулската конвенция: Искаме децата ни да са момче или момиче, а не нещо трето

  • 27 януари 2023 17:04

  • 1166
  • 4
Нинова за Истанбулската конвенция: Искаме децата ни да са момче или момиче, а не нещо трето
© БСП
Слушай новината Слушай новината

Българската социалистическа партия е против Истанбулската конвенция, защото тя е обявена за противоконституционна. Защото срещу нея е българската църква, всички вероизповедания в България, и защото сме за традиционното християнско българско семейство. Защото искаме децата ни да са момче или момиче, а не нещо трето измежду четиринадесет други в един списък. Искаме да сме майка и баща, а не "Родител 1" и "Родител 2". Това заяви лидерът на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за от парламентарната трибуна.

Тя допълни, че „всякакви внушения и злоупотреби, че госпожа Нинова се е подписала под нещо, което противоречи на това, което казвам, са пълна лъжа“.

Унгарските депутати отхвърлиха Истанбулската конвенция

Нинова припомни, че от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е са внесли закон за борба с домашното насилие, който гарантира областни центрове за защита на жени и деца, пострадали от насилие.

Стоим зад това години наред. Винаги ще защитаваме хората, пострадали от домашно или всякакво насилие. Но никога няма да се подпишем и да се съгласим в България да има трети пол извън мъж и жена, заключи тя.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1166 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ТИ СИ БОКЛУК, дракон.

2023.01.27 | 18:09

2
Корни, ти не знаеш какво искаш. погледни се в огледалото. в теб няма нищо наподобяващо жена, дори в отношенията. РЕПЛИКАТА ТИ ГОВОРИ ЯСНО Борисов да се срещнем и поговорим като мъже. Корни, ти си женоподобна и се определяш съобразно Истанбулската конвенция БУЦ. нито жена, нито мъж. не се опитвай да пееи като петел или да кудкудякаш като кокошка.
ей педал

2023.02.21 | 16:53

4
миризлив
PaulaFox

2023.01.27 | 22:56

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
Симо

2023.01.27 | 17:22

1
мале мале, ако дойдат от щатите и ти изсипят една торба пари, ще запееш в ползва на 3тия пол. Кой ти вярва още ? 3-4% на следващите избори максимум за бе се пе то

Добави коментар

Водещи новини