ГЕРБ с нова атака по регионалния министър: Той е некомпетентен и изрича лъжи

  • 27 януари 2023 16:03

  • 1811
  • 10
© Novini.bg

По време на посещението си в село Каравелово министър Шишков по доста груб начин се опита да прехвърли отговорността върху народните представители за това, че не се възстановяват щетите от наводненията в Карловско по достатъчно бърз начин. Това заяви в кулоарите на парламента Младен Шишков от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

По думите му служебният министър никога не е внасял в парламента каквито и да са промени за Закона за устройството на територията или Закона за обществените поръчки, които да ускорят тези процедури.

Депутатът категорично опроверга твърденията на министър Шишков, че народните представите от регионалната комисия са се "гаврили" с него.

Обяснихме му с нормален тон, че това, което той предложи по една друга тема, която няма нищо общо с Карловско, няма как да бъде прието. Нека г-н Шишков да си погледне законодателството, защото там има достатъчно режими, с които могат да се направят тези бързи действия, които изискват хората от него, за да се възстановят както пътищата, така и цялата инфраструктура, обясни депутатът.

,,За пореден път арх. Шишков прехвърля на здравата глава проблем – в случая на народните представители, че не са решили проблем, който той никога не се е опитал да решава. А проблем по отношение на нормативната база няма'', подчерта от своя страна Николай НанковНиколай НанковНиколай Нанков е министър на регионалното развитие и благоустройството до 31 август 2018 г. Той е.

Регионалният министър увери: Държавата е осигурила пари за ремонт в Карловско

Той поясни пред медиите, че Законът за защита от бедствията от 2016 г. позволява на министър Шишков и на регионалното министерство да започнат възстановителни работи в Карловско.

Шишков е некомпетентен министър – създаде тежки внушения пред местната общественост, че депутатите били причината за тяхното бедствие. Не може да прехвърля на здравата глава проблеми. Законодателството позволява бързо строителство и това е записано в Закона за защита от бедствия, уточни Нанков.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1811 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.27 | 22:58

10
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062
ха-ха-ха!

2023.01.27 | 16:35

1
Един герберастки олигофрен - отиз на снимкаат, който във всяка нормална държава отдавна трябваше да търка анровете в софийския затвор, напада друг герберастки обигофрен, некадърник и корумипран лакей на СИКаджийската мутра от подземния свят! Абе, наглеци, абе престъпници от най-висока класа, я вижте там да се разберете по герберастки, че страховит удар скоро ще се стовари на кратуната на СИКаджийския ви главатар! "Магнитски" удря Бръснатата Кратуна с Каскета! И така го удря, че Каскета му ще хвръкне чак в сараите и в Банкя! И няма да има КОЙ да замита, да прикрива и да замита потресаващите ви грабежи и престъпления!

2023.01.27 | 21:19

9
Как точно цитираш мечтите на убиеца Зарков.Няма как да се обезличиш повече.
Б

2023.01.27 | 18:56

6
+++++++++!!!
Рундьо пумпала

2023.01.27 | 16:46

2
Комундел ко смърдиш, леко че се оплю
Макйя ви трън

2023.01.27 | 20:45

8
Е тоя герберски морж крадна заедно с вожда му ....з рова пътищата са толкова зле
Емѝ...

2023.01.27 | 17:14

3
Тиквите са се активизирали да са "пронародни" преди изборите. Ако искате нещо от тиква, разделете го на малки, лесно изпълними задачи и ходете да ги натискате :)
Емй...

2023.01.27 | 18:58

7
И внимавайте че, вибратора ми е подарък от един приятел негър. Добре си поживяхме заедно на семейни начела. Е булката бях само аз, но друг път ще ви разкажа за това.
Емѝ...

2023.01.27 | 18:18

5
Е6а, ти долното руснак ли си, че на такъв завален български говориш? Фащай лопату и кирку и давай копать.

2023.01.27 | 17:46

4
докога да чакаме построяването на ЖП линия Балчик-Каварна-Шабла -така нататък . Плановете са готови , още от преди комунизма . Какви са спънси и пречки да се занимает с неща съдържателни , трайни , положителни , даже зелени - заради оценка върху околната среда ? Нас ни управляват от стола на Народното Събрание , там не ги интересува краен географски район , а дали в Драгаливски им доставят минерална вода на градуса 37 за джакузата им в тузарската кооперация

Добави коментар

Водещи новини