Георг Георгиев пита Бойко Рашков за "ч***джийски" период, "гумени ръчички" на парламентарната трибуна

  • 27 януари 2023 11:22

  • 4873
  • 47
© Булфото

Скандалите в парламента продължават по време на обсъждането на първо четене на пет законопроекта за промени в Наказателно-процесуалния кодекс. Два от тях са внесени от Министерския съвет, а останалите - съответно от Надежда Йорданова от "Демократична България" и група народни представители, от Костадин Костадинов от "Възраждане" и група народни представители, и от Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и група народни представители. Вчера заради липса на кворум депутатите не успяха да приключат с дискусията по законопроектите и да ги гласуват.

С промените, предложени от Министерския съвет, се създава механизъм за разследване на главния прокурор. От ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на отправиха критики към законопроекта на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", който предвижда да се даде възможност на разследващите органи да могат да внасят искане за освидетелстване, за разрешение за претърсване и изземване пред първоинстанционния съд, както и да представят за одобрение от съда на протокола за извършеното действие в условията на неотложност.

По-рано Марин Маринов от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на отбеляза, че имат политическата воля да бъде приет работещ механизъм за разследване на главния прокурор. По думите му, темата за съдебната реформа е от изключителна важност за нашето общество, като някои партии дължат своето съществуване на поддържане на темата. Тя трябва да бъде затворена и да приключим тази реформа, защото българското общество е до крайна степен затормозено от нея, смята Маринов.

Относно законопроекта на Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, депутатът от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на коментира, че вижда в него "завръщане не на полицейщина, а на милиционерщина". В тази връзка той припомни ареста на лидера на опозицията Бойко Борисов миналата година, когато Рашков беше вътрешен министър. Ако същите промени бяха в сила тогава, репресията щеше да е още по-силна, коментира още Маринов.

Първоначално Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския му отговори от място и за нарушаване на реда в залата получи наказание "порицание". След това от трибуната на парламента бившият вътрешен министър коментира, че се използва една дежурна щампа. Първо, когато говорите за милиционери и милиционерщина, имайте предвид, че засягате вашия колега Младен Маринов, той е завършил милиционерското училище в Пазарджик, аз не съм, каза Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския. Той посочи, че много уважава всяка една професия, включително професията на хората, които се занимават с пожарогасене. Предпочитам да бъда комунистически следовател, отколкото комунистически пожарникар, коментира Рашков. Той отбеляза, че много след началото на демократичните промени Бойко Борисов е останал член на БКП и е излязъл от МВР.

Скандали в парламента, Митев припомни как Цонев е нарекъл Борисов мутра преди 10 години

След това на трибуната излезе Георг Георгиев от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Вие сте прав да се сърдите, че ви наричат милиционер - вие не сте милиционер, вие сте си жив чекист. Вие бранехте Всекиревата и Всеасеневата революция, както чекистите са бранели Всесъветската. Така че в този смисъл, по методите ви на работа и по изпълненията ви в публичното пространство, ви оправдава да се сърдите, че ви оприличават на едни почтени хора – преди 1989 г. полицаите са се наричали милиционери. Вие сте прав, аз не съм юрист, не мога да претендирам за знанията ви на почтен и многоимотен човек, затова искам да ми обясните – промените, които предлагате, ще засегнат ли градинари, които са замесени в пране на пари и във внасяне на огромни суми от страни извън Европейския съюз в България в полза на един бивш вътрешен министър, сега народен представител? Промените, които предлагате, ще засегнат ли хора в чужди корпорации, които искаха да продадат българската енергетика, ще засегнат ли хора, които посредством сделки с газ, петрол, енергетика, оръжие, земеделие, ощетиха тази държава с милиарди, ще засегнат ли хора, които са замесени в многомилиардната сделка – криптопирамида, която нашето съвремие познава, ще засегнат ли хора, които са известни със своето партньорство с граждани на Руската федерация, четирима руснаци с един криптофараон, Криптомир чух, че го наричат? Вашите промени ще засегнат ли тези хора, ще засегнат ли тези, които вкараха посредниците в газовите сделки на държавата, давайки на руски компании през 30% по-високи цени да оперират в нашата държава, ще засегнат ли всички онези, които вие закриляхте през вашия чекиджийски период на пребиваване във вътрешно министерство, заяви Георгиев.

След като в залата се надигна шум заради произнесенета от депутата от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в нецензурна дума от парламентарната трибуна, Георг Георгиев каза: "Чекиджийски, имам предвид от чекисти. Всичко това, г-н Рашков, ще бъде ли адресирано от Кодекса, обяснете ни, като вносител на всички тези промени".

Думата взе депутатът от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент, като преди това постави на парламентарната трибуна две пластмасови ръце.

Г-н Рашков, вашата лекция по НПК предизвика тежки психически разстройства в колегите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и конкретно в г-н Георгиев. Г-н Рашков, след вашето изказване чух реплика за чекисти, градинари, газови сделки, земеделие, криптофараони и всякакви глупости, но не чух нищо свързано с НПК, Закона за съдебната власт и процедурата, с която ще направим така, че главният прокурор да не е недосегаем, посочи Георгиев.

Тези две ръце съм ги донесъл за г-н Георгиев, той има афинитет към ръцете. Те ще му свършат работа според нуждите му. Ще му ги подаря лично, защото неговите основни експертни умения са да целува ръце (преди години Георг Георгиев беше заснет да целува ръка на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов - б. ред.)

От редиците на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на се понесоха недоволни викове, най-вече към председателя на парламента Вежди Рашидов, който им е съпартиец. "Това ли? Това са ръчички. Ще си ги вземе човекът", обясняваше Рашидов. После се обърна към Василев с предупреждението: "Престанете да внасяте декорации и гумени ръчички! Защото ще принудите ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да ви носят други пластмасови играчки!" 

Остро възразявам срещу излизането на трибуната и използването на нецензурни думи. Като че ли е патент на тази част от залата да се говорят цинизми – думата, която чухме от човека с брадата. Той може би си мисли, че като е пуснал брада, няма да го разпознаят на снимката без брада, когато целува. Разпознава се, каза в отговор Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския.

Въпрос дали промените ще засегнат този или онзи, може да зададе човек, който няма понятие от това, което се гледа тук, което му е работата и за което българските данъкоплатци му плащат заплата на депутат. Това мога да кажа на този човек. Естествено, че когато се променят норми на Наказателно-процесуалния кодекс, че те се отнасят за абсолютно всички граждани на нашата страна. Едва ли заслужа внимание подобно изказване, което е на толкова ниско ниво, че срива и без това не особено високия имиджа на върховния орган на държавна власт, за което искрено съжалявам, добави Рашков.

Председателстващият заседанието Йордан Цонев съобщи, че наказание "забележка", съобразно Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, получават Радостин ВасилевРадостин ВасилевРадостин Василев е завършил “Право” в Софийския университет „Св. Климент от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и Георг Георгиев от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на

На Василев – за непристойно поведение, изразяващо се в жестове, оскърбяващи законодателния орган, а на Георгиев – за изказване, съдържащо обидни квалификации към негов колега народен представител, аргументира се председателстващият заседанието. 

С това наказанията в днешния дебат стават три, след като по-рано Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" получи "порицание" за нарушаване на реда в пленарната зала и репликиране от място. 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4873 47

Свързани новини

Коментари 47

Добави коментар
✋Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌️

2023.01.27 | 16:07

44
卐Heil Hitler!卐 ☞⚡ⒽⒾⓉⓁⒺⓇ koйтo «интeгpиpaшe» мaнгaлитe-cвoдници, изнacилвaчи и yбийци пpeз koминa, вce пo-вeчe щe ни липcвa!⚡☜ 卐Sieg Heil!卐 ☞⚡Дoлy мaфиятa!⚡: tiny.cc/abx1vz ☞⚡Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo!⚡: tiny.cc/vbx1vz ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!⚡ ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!⚡ ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ и ДEМИЛИЦИOНEPOЗAЦИЯ⚡!: tiny.cc/x4w0vz ☞⚡☠️Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH!☠️☠️☠️⚡ ☞⚡Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа!⚡ ☞⚡Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞⚡Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe!⚡ ☞⚡ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за Бългaроубийците Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, Axмeд Иcмaилoв Axмeдoв-Дoгaн и Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа!⚡: tiny.cc/yx42vz ☞⚡Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!⚡: tiny.cc/2y42vz ☞⚡Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!⚡: tiny.cc/4y42vz ☞⚡ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!⚡: tiny.cc/6y42vz ☞⚡Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!⚡: tiny.cc/hwczuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!⚡: tiny.cc/b4dzuz ➤⚡Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите!⚡: tiny.cc/zp6zuz ➤☀️❤️☀️❤️☀️❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz
☠️KЮ oт Franz-Loidl-Straße Wien☠️

2023.01.28 | 02:03

47
☞✋Bлax-Фъpчил нe бeшe c Maгeca-Дeca, a c млaдaтa пyшkа Bлaxиня-Дapинa нa Koнцepтa във Bиeнa, ФAKT.⚡: tiny.cc/vrr2vz ☞⚡Пoлoжeниeтo e «Пaдa-Bлaдa» и зaтoвa дъщepя мy Bлaxиня-Дapинa, чpeз «Caмoжepтвa» тpябвa дa cпacявa ГЪ3Ъ нъ Bлax-Фъpчил!⚡: tiny.cc/srr2vz ➤⚡Пaдa-Bлaдa⚡: tiny.cc/8sr2vz
◍•ᴗ•◍✋Лeнa Mycтaka✌️

2023.01.27 | 16:27

45
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☀️: tiny.cc/cwk1vz ☞☠️Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = ✡️DОMUZ✡️: tiny.cc/o230vz ☞☠️Гнycнa, дoлнa cвoдничka = ✡️Cвинkя-Maтopицa✡️: tiny.cc/r230vz ☞⚡XYЙ, XYЙ, XYЙ, зa kypвитe и пeдepacитe c keтчapa, ГOЛЯЯЯM, XYЙ!⚡: tiny.cc/hv11vz ☞⚡Wald Drache-Fick die Polizei[I]⚡: tiny.cc/mdayuz ☞⚡Wald Drache-Fick die Polizei[II]⚡: tiny.cc/zdayuz ☞⚡Wald Drache-Fick die Polizei[III]⚡: tiny.cc/xdayuz ☞⚡Wald Drache-Fick die Polizei[IV]⚡: tiny.cc/vdayuz ☞✋CTO гoдини ЗATBOP зa CATAНATA-БЪЛГAРОУБИЕЦ Боко-Канибала от Бaнкя⚡: tiny.cc/w0b1vz
радев

2023.01.27 | 12:35

10
георг ти си един спермояд

2023.01.27 | 19:12

46
Няма по- голямо лайно от Георг Георгиев.
..

2023.01.27 | 16:00

43
До 10 ТИ СИ смръдлив ЛАЙНОЯД!!!

2023.01.27 | 14:31

41
тиквите са отпадък, нищо ново.
..

2023.01.27 | 15:57

42
А кухите КРАТУНИ като 41 за каво стават ????

2023.01.27 | 13:49

39
Рашков на въжето майка му да е.а мръсна долна отвратителна комуни.стическа
Пенчо

2023.01.27 | 14:21

40
На Рашков може да цунеш насрания задник.
ГРАДИНАРЯ ....

2023.01.27 | 13:00

26
Ч***** ДЖИИИЙЙСКИЯ ПЕРИОД НАИСТИНА Е ПРОДЪЛЖИЛ МНОГО ...., ЩОТО В ПП ИМА САААМО ПЕЕДАЛИИИИ...
Ииихуууу

2023.01.27 | 13:43

38
ГРАДИНАРЯ
ХРИСТО ИВАНОВ БОБОКА

2023.01.27 | 13:24

37
ГОВОРИ , ЦАЦАРОВ, ГЕШЕВ, ФИЛЧЕВ...., НО НЕ ГОВОРИ ЗА ВЕЛЧЕВ НАПРИМЕР ...,ЗАЩО ....?
Опасен чар

2023.01.27 | 13:11

36
ДАМАДЖАНЪ е за ЦСЗ ПРИ БАЙ СТАВРИ, ЮЖНОТО КРИЛО . АМИН
ДА, РЕФОРМА ТРЯБВА.

2023.01.27 | 12:52

19
ЩОТО ИМА НЯКОЙ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ , КОЙТО СА ОЩЕ В РАШКОВИЗМЪТ режима , ТЕ НЕ ЖИВЕЯТ Е ДЕМОКРАЦИЯ ..ДААА .... 96- 98 ПРОЦЕНТА ОТ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ РАБОТИ ЗА ХОРАТА ...., А ТИЯ МАЛКИ ГНИЛИ ФИКУСИ ТАМ КАТО ДИШЕВА ..И ДР. ..., ПРОСТО НЕ СА ЗА ТАМ ... .....ПП НЕ ИСКАТ РЕФОРМА .., А МЕТЕЖ ...
А

2023.01.27 | 13:09

35
Така е . ДИШЕВА , Мишева, гнили ФИКУСИ.
Защо никой

2023.01.27 | 13:04

31
Не задава въпроса на Тарашков,какви му бяха отношенията с покойния кредитен милионер Райко Петров,от монтанското село Смоляновци,който беше следствен по делото Луканов? И да ли единият от имотите му не е подарък от Райко Петров?!?!
Разрушете

2023.01.27 | 13:08

34
ИМОТИТЕ на РАШО ДАМАДЖАНЪ. Той е от ПРЕСТЪПНИЦИ. Той пиеше по мутринските софри.
БРАВО 31

2023.01.27 | 13:06

33
ДАВАЙ , ТОЧНО ТАКА . 1995 /1999 ДАМАДЖАНА ЧИИИКИИИДЖИЯТА .
ДА, РЕФОРМА ТРЯБВА.

2023.01.27 | 12:54

20
.... ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ....ТРЯБВА РЕФОРМА , ЩОТО ИМА НЯКОЙ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В СЪДЕБНАТА ВЛАСТ , КОЙТО СА ОЩЕ В РАШКОВИЗМЪТ режима , ТЕ НЕ ЖИВЕЯТ В ДЕМОКРАЦИЯ ..ДААА .... 96- 98 ПРОЦЕНТА ОТ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ РАБОТИ ЗА ХОРАТА ...., А ТИЯ МАЛКИ ГНИЛИ ФИКУСИ ТАМ КАТО ДИШЕВА ..И ДР. ..., ПРОСТО НЕ СА ЗА ТАМ - ЩОТО СА НЕВАЛИДНИ В ДНЕШНОТО НИ ВРЕМЕ ...... .....ПП НЕ ИСКАТ РЕФОРМА .., А МЕТЕЖ ... ..
А

2023.01.27 | 13:05

32
ДС и РАШО ДАМАДЖАНЪ. Какво са чииики***джиийствали тогаз?
И

2023.01.27 | 12:59

24
Ч ***** джиииййски период.

Добави коментар

Водещи новини