Калина Константинова отговори на обвиненията, че е провалила съдебната реформа

  • 27 януари 2023 09:33

  • 1415
  • 5
Калина Константинова отговори на обвиненията, че е провалила съдебната реформа
© Булфото (архив)

Може би в последната комисия по електронно управление на това Народно събрание като неин председател уважих искането за изслушване по една от най-подценяваните, но всъщност една от най-сериозните и наболели теми в нашето общество - “Социалните мрежи в България – модериране на публикации и коментари, свобода на изразяване в интернет пространството и недопускане на цензура и изкривяване на обществените нагласи“.

За целта бяха поканени представители на Meta Platforms, Inc и Telus International, за да хвърлят светлина по наболялата от десетилетия тема в българското общество - свободата на словото, която вече в голяма степен обхваща именно социалните мрежи.

Сабрутев (ПП): В НС показаха как се прави корупцията - през законодателство, скрито зад грижата за хората

Какво се случи?

Въпреки готовността на компаниите да се ангажират в конструктивен диалог, да сложат светлина върху проблема и комисията да намери негово решение, за пореден път бе бламирано заседанието. Ясно от #кой.

Колкото и да се опитвате, господа от статуквото, с елементарни подходи на разруха да притъпите желанието за прозрачност и позитивна промяна, просто няма да успеете!

Това написа във Фейсбук Калина КонстантиноваКалина КонстантиноваКалина Константинова завършва 9-та Френска езикова гимназия в София. Изучава Икономика в Колежа от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"", отговаряйки на обвиненията, че е провалила вчера гласуването за съдебната реформа, неявявайки се в зала. 

Снощи Десислава Атанасова от ГЕРБ-СДС написа:

Калина КонстантиноваКалина КонстантиноваКалина Константинова завършва 9-та Френска езикова гимназия в София. Изучава Икономика в Колежа изслушва Telus и целите групи на ПП и ДБ я подкрепят морално с присъствие в зала "Изток".

Кирил и Асен цял ден не са в пленарна зала.

Христо Иванов е извън НС.

Колко им е важна съдебна реформа и контролът над Гешев?

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1415 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ХЕГЕМОН

2023.01.27 | 12:39

5
П Е ДЕР А С! ДА СЕ ИЗКЬОРАВИ!
шукар

2023.01.27 | 11:20

4
тежка циСа

2023.01.27 | 11:16

3
маман

2023.01.27 | 10:45

1
Голямо грозилище Господи.
Аман

2023.01.27 | 10:57

2
от некс@яди и ш@рл@т@ни!

Добави коментар

Водещи новини