След бурни скандали и дебати - НС прие 4 законопроекта за промени в НПК и отхвърли един

  • 27 януари 2023 12:50

  • 6099
  • 42
След бурни скандали и дебати - НС прие 4 законопроекта за промени в НПК и отхвърли един
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

След бурни дебати и скандали парламентът прие на първо четене четири законопроекта за промени в Наказателно-процесуалния кодекс и отхвърли този на Надежда Йорданова. 

Първо се гласува законопроектът на Надежда Йорданова, като "за" гласуваха 90 народни представители, "против" бяха 67 депутати, а "въздържал се" гласуваха 51. 

Втори бе гласуван законопроектът на Костадин Костадинов. "За" бяха 152 народни представители, "против" - 25, "въздържал се" - 17.  

Трети бе гласуван законопроектът на Министерски съвет. Той беше подкрепен от 209 народни представители и само един гласува "против". 

Четвърти беше законопроектът на Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския. "За" гласуваха 113 депутати, "против" бяха - 88, а "въздържал се" - 4.  

Последен беше гласуван вторият законопроект на Министерски съвет. "За" гласуваха 181 народни представители, "против" бяха 25, а "въздържал се" - 1.  

 Заседанието на парламента започна с едноминутно мълчание и ставане на крака депутатите почетоха паметта на жертвите на Холокоста. Заседанието на Народното събрание (НС) започна с декларации от парламентарни групи по повод на Международния ден в памет на жертвите от Холокоста.

Вчера парламентът не успя да приключи с обсъждането и гласуването на първо четене на петте законопроекта за промени в Наказателно-процесуалния кодекс поради липса на кворум.  

Дневният ред включва още второ гласуване на изменения в Закона за пътищата, както и второ четене на Законопроект за защита на лицата, подаващи сигнали или публично оповестяващи информация за нарушения.

НС прекрати заседанието си заради липса на кворум

 В залата отново се заформи скандал.

Георги Свиленски от БСП се ядоса, че за "38-ми път НС отказва да се занимава с важен законопроект като Кодекса на труда, касаещ минималната работна заплата". "Да, важно е да продължим закона за съдебната реформа, но втора точка да е Кодексът на труда", настоя той. При гласуването обаче предложението му не бе прието. Георги Гьоков се оплака, че е цинично. "Защо приемаме седмична програма за работа, а не от ПГ на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да излизат всеки ден да обявяват дневния ред за деня?", попита той, взиирайки Десислава Атанасова, и настоя за прегласуване

Отцепилият се от БСП Явор Божанков поиска "да спре този театър" във връзка с промените в НПК. "ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в я забавиха, така че да падне. БСП гласуваха срещу нея в комисия, днес искат да е първа точка, защото знаят, че тя няма да мине. Вчера тези хора провалиха кворума, за да не се гледа", заяви той и напусна трибуната.

От "Възраждане" видяха толерантност към "лицето, изгонено позорно от БСП". "Когато лицето Божанков си изпуска нервите и почва да руагае и да лъже, е хубаво да му се взима думата. Вчера новият му политически пристан в лицето на ДБ и ПП, където ще акустира гордо със своето кръшно тяло... Хубаво е да с е знае, че те бяха причина вчера да спре заседанието на НС. Новият му политически пристан, който гради съществуването си на съдебна реформа и линчуване на Гешев вчера бе тук, но в друга зала, за да воайорства с една фирма, която им каза, че нямат основания", ядоса се Цончо Ганев. Новите троцкисти направиха така, че заседанието да се провали, настоя той. И добави, че Божанков трябва да "се осъзнае къде се намира, а не да седи най-отзад и да подсмърча".

„Ако мислите, че като си държите ръцете пет минути горе, ще дойдете – няма да дойдете. Дори да спрем да бъдем председателстващите толерантни, няма да спрем случващото се на тази трибуна. Показват се дефицитите на първите няколко години. Има си процедура“, коментира Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с.

Искрен Митев от „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ се обърна към Цонев: „И вчера си позволихте лични забележки, господин-председател. Може би трябваше да си припомните как вие нарекохте лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в мутра преди 10 години. Тук сте от 30 години, видели сте много неща, припомнете си времето, когато сте били тук за първи път.“

Настимир Ананиев от ПП обвини зам.-председателя на НС в лошо отношение и в днешния, и във вчерашния ден.

„Не се отнесох неуважително към него, няма да му се извиня за вчера“, отвърна Цонев.

Скандалите продължиха и след това.

 Цонев наказа с порицание Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския. Поводът бяха негови реплики към Марин Маринов от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, които критикуват проекта на бившия вътрешен министър за промени в НПК.  

Марин Маринов първо коментира проекта на правосъдното министерство за разследване на главния прокурор. Според него в проекта имало норми, които влизат в противоречие с конституцията и трябвало да се поработи между двете четения, за да се избегнат противоконституционни текстове. После той критикува проекта на Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския. В него той предлага да се извършват действия по разследването без прокурор. Марин Маринов каза, че виждал в проекта милиционерщина и нямало как да не го свърже с незаконния арест на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в преди година. 

Скандал в парламента, Георг Георгиев пита Бойко Рашков за "ч***джийски" период

"Браво, кой си ти, бе, младежът не знае къде се намира", започна да му подвиква Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския от място. Той първо отказа да му направи реплика от трибуната, но после се съгласи. "Накажете този младеж", предложи Рашков.

"Когато говорите за милиционерщина, засягате вашия колега Младен Маринов, който е завършил милиционерското училище в Пазарджик. Аз не съм го завършил. Уважавам всяка една професия, включително и хората, които се занимават с пожарогасене, но предпочитам да бъде комунистически следовател, отколкото комунистически пожарникар. Бойко Борисов е излязъл точно на това правно основание от МВР, че не иска да напусне БКП", каза Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския.  

Очаква се парламентът да разгледа на второ четене Законопроект за изменение и допълнение на Закона за предучилищното и училищното образование и промени в Кодекса на труда, свързани с механизма за определяне на минималната работна заплата. Законопроектът на „БСП за България“ е записан като първа точка за днес (петък) в приетата от депутатите седмична програма. Левицата предлага минималното работно възнаграждение за страната за следващата календарна година да се определя до 31 октомври на текущата година и да не може да е по-малко от 50 на сто от средната брутна работна заплата за предходните 12 месеца. 

В програмата е също първото гласуване на промени в Закона за достъп до обществена информация. Национална стратегия за младежта 2021-2030 г. и проект на решение са също част от програмата на депутатите.

Бившият премиер Бойко Борисов, бизнесменът Георги Гергов, кметовете на Пловдив и Варна - Здравко Димитров и Иван Портних, председателите на Общинските съвети на двата града и председателите на групите в местните парламенти се очаква да бъдат изслушани днес на второто заседание на временна парламентарна комисия.

Тя трябва да установи всички факти и обстоятелства около пловдивския панаир от 2016 г. досега. Поканени са и Сергей Станишев, Румен Овчаров и Корнелия Нинова.

Междувременно, от ДБ и ПП внесоха проекторешение в Народното събрание, с което да се задължи министърът на културата Велислав Минеков да предприеме действия по предоставянето на статут на групова недвижима културна ценност на пловдивския панаир. 

 

Цветелина Кирилова
6099 42

Свързани новини

Коментари 42

Добави коментар
✋Mиpoлюбa Бeнaтoвa✌️

2023.01.27 | 16:33

40
卐Heil Hitler!卐 ☞⚡ⒽⒾⓉⓁⒺⓇ koйтo «интeгpиpaшe» мaнгaлитe-cвoдници, изнacилвaчи и yбийци пpeз koминa, вce пo-вeчe щe ни липcвa!⚡☜ 卐Sieg Heil!卐 ☞⚡Дoлy мaфиятa!⚡: tiny.cc/abx1vz ☞⚡Дoлy Бългaроубиецa Цигaн-Бoko-Гoмнoтo oт ceлo Xepakoвo!⚡: tiny.cc/vbx1vz ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!⚡ ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ!⚡ ☞⚡ДEЦИГAНИЗAЦИЯ и ДEМИЛИЦИOНEPOЗAЦИЯ⚡!: tiny.cc/x4w0vz ☞⚡☠️Maнгaл-cвoдниk ce интeгpиpa eдинcтвeнo и caмo ПPEЗ KOМИH!☠️☠️☠️⚡ ☞⚡Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа!⚡ ☞⚡Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞⚡Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe!⚡ ☞⚡ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за Бългaроубийците Бoйкo Meтoдиeв Бoрисoв, Axмeд Иcмaилoв Axмeдoв-Дoгaн и Pyмeн Гaйтaнckи-Bълkа!⚡: tiny.cc/yx42vz ☞⚡Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!⚡: tiny.cc/2y42vz ☞⚡Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!⚡: tiny.cc/4y42vz ☞⚡ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!⚡: tiny.cc/6y42vz ☞⚡Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!⚡: tiny.cc/hwczuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!⚡: tiny.cc/b4dzuz ➤⚡Цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите!⚡: tiny.cc/zp6zuz ➤☀️❤️☀️❤️☀️❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz
◍•ᴗ•◍✋Лeнa Mycтaka✌️

2023.01.27 | 17:03

42
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☀️: tiny.cc/cwk1vz ☞☠️Гнyceн-мaнгaл-cвoдниk = ✡️DОMUZ✡️: tiny.cc/o230vz ☞☠️Гнycнa, дoлнa cвoдничka = ✡️Cвинkя-Maтopицa✡️: tiny.cc/r230vz ☞⚡XYЙ, XYЙ, XYЙ, зa kypвитe и пeдepacитe c keтчapa, ГOЛЯЯЯM, XYЙ!⚡: tiny.cc/hv11vz ☞⚡Wald Drache-Fick die Polizei[I]⚡: tiny.cc/mdayuz ☞⚡Wald Drache-Fick die Polizei[II]⚡: tiny.cc/zdayuz ☞⚡Wald Drache-Fick die Polizei[III]⚡: tiny.cc/xdayuz ☞⚡Wald Drache-Fick die Polizei[IV]⚡: tiny.cc/vdayuz ☞✋CTO гoдини ЗATBOP зa CATAНATA-БЪЛГAРОУБИЕЦ Боко-Канибала от Бaнкя⚡: tiny.cc/w0b1vz
✞❤️Boйн-Xpиcтoв Пeтъp-Бeзcтpaшний от Б●Т●❤️

2023.01.27 | 16:51

41
☞⚡Днec 27.1.2023 ниe xpиcтияните-нekoмyниcти, почитaмe cвeти apxиeпиckoп Caвa Cpъбckи⚡: 1u.fi/pNifp ☞☀️Cвeтлo и Цapcтвo-н●e●б●e●c●н●o нa мoятa Бaбa Ивaнka, нa 20.1.2023 бeшe «Cъбop на Cвeти Йoaн Kpъcтитeл и Пpeдтeчa Гocпoдeн - Ивaнoв дeн»☀️: 1u.fi/HfGfo ☞☀️Нa 7.1.2023 бeшe POЖДECТВO XPИCТOВO☀️: 1u.fi/lREuh ☞⚡Бoлшeвикo-милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котилотo пpoмeни дaтитe нa чepkoвнитe пpaзници в чеpkoвния kaлeндap, изби бългаpckитe cвeщенници, cлoжи нa тяxнo мяcтo мyтpо-милициoнepи oт пoпckият oтдeл нa ДC-KГБ и пpeвъpнa чepkвaтa в дoм нa Caтaнaтa!⚡: tiny.cc/veozuz ☞⚡Ycпeниe нa Пpecвeтa Бoгopoдицa бeшe нa 28-ми Aвгycт.: 1u.fi/BohVM ☞☀️Beлиkи Чeтвъpтъk бeшe нa 21-ви Април☀️: 1u.fi/KYyLx ☞☀️Иcтинckият Пeтpoвдeн бeшe нa 12-ти Юли, a нe в kpaя нa Юни, kakтo ни лъжaт cегaшнитe-пoпoвe-милициoнepи.☀️: 1u.fi/SAiwC ☞☀️Cвeти Cлaвeн Пpopok Илия бeшe нa 2-ри Aвгycт.☀️: 1u.fi/XgqqJ ☞☢️Oт 78 гoдини лykaвият вилнee в pуcko-тypckия жидo-милициoнepo-цагaн-KЛOЗEТ-БГ.☢️: tiny.cc/zc7wuz ☞⚡Дъpжaвaтa oтдaвнa нe e бългapcka, caмo дeтo зoмбиpaнoтo cтaдo нe гo знae!: tiny.cc/gwfzuz ☞⚡Нa милициoнepo-koмyниcтичecka-чepkвa нe xoдя, вяpвaм във вceлeнckият Бoг и нямaм нyждa oт милициoнepи-лъжe-пoпoвe-пocpeдници. ➤☢️☮️Пaтpиapx Heoфит e Aгeнт Cимeoнoв oт пoпckия oтдeл нa ДC☮️☢️: tiny.cc/ogwyuz ☞⚡Чеpквитe в Бългapия ca пoдeлeния нa ДC, a пoпoвeтe ca гнycни милициoнepи-дoнocници c paco и kилимявka. ☞⚡Тoвa ca пoпoвe нa cвoдницитe, нa мyтpитe, нa бaндититe и нa мaнгaлитe, a нe нa бългapcкият нapoд! ☞⚡Вcъщнocт мнoгo пoпoвe ca цигaни-бългapoмpaзци. ☞⚡Бългapckaтa чepkвa e мacoнизиpaнa oщe в 12-ти вek . ☞⚡⚡⚡Нaвcякъдe в чepkвитe мoжeтe дa oтkpиeтe мacoнckи cимвoли, нaпpимep чepнo-бeлият шaxмaтeн пoд нa чepkвaтa в гpaд Пoпoвo kaтeгopичнo пokaзвa, чe тoвa e xpам нa мacoни-caтaниcти, в koйтo сe извъpшвaт caтaниcтkи pитyaли c чoвeшkи жepтвoпpинoшeния⚡⚡⚡: tiny.cc/txytuz ☞⚡Инфилтpиpaни ca тoлkoвa caтaниcти, koлkoтo e билo нeoбxoдимo зa дa paбoтят cpeщy нeя и зa нeйнoтo caтaнизиpaнe. ☞⚡Вcичkи зaдyнaйckи пoпoвe ca нa xpaнилka в Mockвa или Aтинa. ☞⚡Пpaвocлaвнитe пoпoвe ca мpъcни пeдepacти и чeнгeтa-доносници, a kaтoличeckитe ca пeдoфили и зooфили. ☞Чepkвaтa пpoпoвядвa лъжe-xpиcтиянcтвo и cлyжи нa мaмoнa. ☞⚡Иcтинckaтa Вяpа в Бoгa, нямa нищo oбщo c чepkвитe и лъжe-пoпoвeтe-мyтpи. ☞⚡Xopa, нe влизaйтa в чepkвитe нa чepвeният caтaнинckи opдeн! ☞⚡Нa вяpвaщ във вceлeнckият Бoг чoвek, нитo чepkвa мy тpябвa нитo няkakъв пoдъл бoлшeвишkи пoп-дoнocниk oт ДC и KГБ! ☞⚡⚡⚡..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…Пpokлeтo дa e цялотo ДC-AБпФK-Милициoнepcko koтилo-бългapoyбийци! ..¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸⚡⚡⚡ ☞⚡⚡⚡...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa дyшмaнитe, cвoдницитe, дoнocницитe и CEMETO им до девето коляно. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ ⚡⚡⚡: tiny.cc/6tz1vz ☞⚡⚡⚡...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa пoпoвeтe, xoджитe и вeщицитe пpaвeщи ЧEPНИ MAГИИ зa CMЪPT, и родовете им до девето коляно. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ ⚡⚡⚡: tiny.cc/hwczuz ☞⚡⚡⚡...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Виcoko kpъвнo и PAK зa пopъчитeлитe нa ЧEPНИ MAГИИ зa CMЪPT, и родовете им до девето коляно. ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ ⚡⚡⚡: tiny.cc/6fk2vz ➤☢️☮️☢️☮️☢️☮️Цъpkвaтa нa ГPEXA☮️☢️☮️☢️☮️☢️: tiny.cc/n1c2vz ➤☢️☮Bcичkи митpoпoлити ca aгeнти нa ДC.☮️☢️: tiny.cc/k4ztuz ➤☢️☮Цъpkoвeн тpилъp c имoти, лимyзини, aгeнти и дapитeли.☮️☢️: tiny.cc/0vytuz ➤☢️☮Aгeнти c kopoни пoд пpиkpитиe☮️☢️: tiny.cc/cvytuz ➤☢️☮Бългapckитe митpoпoлити ca aгeнти нa ДC☮️☢️: tiny.cc/9vytuz ➤☢️☮️Бeлeнe, лaгepни pазkaзи oт oцeлeлитe - дokyмeнтaлeн филм нa Aтaнac Kиpяkoв.☮️☢️: tiny.cc/u5ztuz ➤☢️☮️Лилянa Пиpинчиeвa: B Лaгepитe yнищoжaвaxa пpeдимнo…☮️☢️: tiny.cc/1llxuz ➤☢️☮️Paзkaзи нa oцeлeли oт koмyниcтичeckия тpyдoв лaгeр kpaй гpaд Лoвeч.☮️☢️: tiny.cc/2nlxuz ➤☢️☮️Гopяни☮️☢️: tiny.cc/s5ztuz ➤☢️☮️Бeлeнe. Зa бългapитe, пpeживeли yжaca нa лaгepитe нa cмъpттa. ☮️☢️: tiny.cc/8em1vz ➤☢️☮️Пecентa - eдин филм зa Бeлeнe нa BiT.☮️☢️: tiny.cc/vklxuz ➤☢️☮️Гopяни - дokyмeнтaлeн филм нa Aтaнac Kиpяkoв.☮️☢️: tiny.cc/pnlxuz ➤☢️☮️Cъkpoвищeтo нa Eмин Aгa☮️☢️.: tiny.cc/eolxuz ➤☀️❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово❤️☀️: tiny.cc/iewyuz ➤☀️❤️Кой уши байрака❤️☀️: tiny.cc/newyuz ➤☀️❤️Шyми, шyми явope❤️☀️: tiny.cc/z2h0vz ➤☀️❤️Ako yмpa ил зaгинa❤️☀️: tiny.cc/13h0vz ➤☀️❤️☀️❤️☀️❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE❤️☀️❤️☀️❤️☀️: tiny.cc/qewyuz
иван

2023.01.27 | 11:43

29
ТЕЗИ ТЪЙ САМОНАРЕЧЕНИ НАРОДНИ ДЕПОТАТИ.ТОВА СА КОРУМПИРАНИ МУШЕНИЦИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ДЪРЖАВНА МАФИОТСКА СТРУКТУРА.ТОЛКОВА СА ГЛУПАВИ ЧЕ САМИ СИ РЕЖАТ КЛОНА НА КОЙТО СТОЯТ.ТОВА СА ТЪРТЕЙТЕ И НЕКЪДЪРНИЦИТЕ ОТБРАНИ ОТ АМЕРИКАЦИТЕ КАТО ТЕХНИ ЛАКЕЙ.............................
Император

2023.01.27 | 15:41

39
Ти първо се научи да пишеш,тогава коментирай!
ДА ТЪ

2023.01.27 | 11:49

32
иван........ДА ТЪ ЕЕЕБЪ ...У БУУНААКА ...ТЕБИ ...... НЕГРАМОТЕН... ИИДИИОТ....СЯ МЪ РАЗБРА НАЛИ ....? ......
А КАК

2023.01.27 | 13:30

38
В малките общини , където всички са ПОЗНАВАТ , тези дамаджнанскики мераци , ще пазят законността ? Защо закриха българското ФБР ,а именно закриване на СПЕЦИАЛИЗИРАНИТЕ СТРУКТУРИ.

2023.01.27 | 12:22

36
Данчо ментата когато и да го онодят, все ще е късно.
ТОЙ

2023.01.27 | 12:43

37
ШИИИБА МАЙЙЙКА ти през 1988 на морето . Аз видях лично .
ПП НЕ ИСКАТ

2023.01.27 | 11:45

30
....СЪДЕБНА РЕФОРМА..., ТЕ ИСКАТ НАПРАВО МЕТЕЖ , ТОВА ГИ БОЛИ ТЯХ ...., ЩОТО 96 ПРОЦЕНТА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ РАБОТИ ЗА ХОРАТА ...., А ИМА ЕДНА ЧАСТ , КОЯТО ОЩЕ НЕ Е ПРЕГЛЪТНАЛА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЖИВЕЕ В РАШКОВИЗЪМ - ТОЧНО ТАЗИ ЧАСТ Е ЗА РЕФОРМА ....... ..., ПП ИСКАТ " РЕФОРМА" ..,ЩОТО ДЪРЖАВАТА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА ...ЕЙ ЗАТОВА ВИЯТ ПП .... ....
ПП СА МАФИЯ

2023.01.27 | 11:53

35
Въъъъън
ДАМАДЖАНЪ

2023.01.27 | 11:37

23
КАЗА , ЧЕ ПОЖАРНИКАРИТЕ СА КОМУНИСТИ...., МАААЙКОООО ..... ПРОФЕСИЯТА ПОЖАРНИКАР ОБИЖДА ....., А ТОЙ Е ОТ ЧЕРВЕНАТА НОМЕНКЛАТУРА...., ТОЙ Е БИЛ ФАКТИЧЕСКА СТРАНА ТОГАВА НАВРЕМЕТО ....,А ПОЖАРНИКАРИТЕ СА СИ ПОЖАРНИКАРИ...
ПП СА МАФИЯ

2023.01.27 | 11:52

34
Въъъън
ДАМАДЖАНЪ

2023.01.27 | 11:47

31
ОТКАЧИ пак , щото ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ ПРОЩАВА ...
ПП СА МАФИЯ

2023.01.27 | 11:52

33
Въъъъъън .
ПП НЕ ИСКАТ

2023.01.27 | 11:42

28
....СЪДЕБНА РЕФОРМА..., ТЕ ИСКАТ НАПРАВО МЕТЕЖ , ТОВА ГИ БОЛИ ТЯХ ...., ЩОТО 96 ПРОЦЕНТА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ РАБОТИ ЗА ХОРАТА ...., А ИМА ЕДНА ЧАСТ , КОЯТО ОЩЕ НЕ Е ПРЕГЛЪТНАЛА ДЕМОКРАЦИЯТА И ЖИВЕЕ В РАШКОВИЗЪМ ..... ...
иван

2023.01.27 | 11:42

27
ТЕЗИ ТЪЙ САМОНАРЕЧЕНИ НАРОДНИ ДЕПОТАТИ.ТОВА СА КОРУМПИРАНИ МУШЕНИЦИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ДЪРЖАВНА МАФИОТСКА СТРУКТУРА.ТОЛКОВА СА ГЛУПАВИ ЧЕ САМИ СИ РЕЖАТ КЛОНА НА КОЙТО СТОЯТ.ТОВА СА ТЪРТЕЙТЕ И НЕКЪДЪРНИЦИТЕ ОТБРАНИ ОТ АМЕРИКАЦИТЕ КАТО ТЕХНИ ЛАКЕЙ.............................
иван

2023.01.27 | 11:42

26
ТЕЗИ ТЪЙ САМОНАРЕЧЕНИ НАРОДНИ ДЕПОТАТИ.ТОВА СА КОРУМПИРАНИ МУШЕНИЦИ ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ДЪРЖАВНА МАФИОТСКА СТРУКТУРА.ТОЛКОВА СА ГЛУПАВИ ЧЕ САМИ СИ РЕЖАТ КЛОНА НА КОЙТО СТОЯТ.ТОВА СА ТЪРТЕЙТЕ И НЕКЪДЪРНИЦИТЕ ОТБРАНИ ОТ АМЕРИКАЦИТЕ КАТО ТЕХНИ ЛАКЕЙ.............................

Добави коментар

Водещи новини